Kihagyhatatlan program - Jön a huszadik Pápai Agrárexpo (x)

agrarszektor.hu
Huszadik születésnapját ünnepli idén a Pápai Agrárexpo. Az évek óta sikeres, több mint tízezer látogatót vonzó rendezvényt idén a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezi, míg a Portfolio idén a Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2016 konferencia megrendezésével csatlakozik a rendezvényhez. Dunántúl egyik legnagyobb agrár eseményét idén május 25-28. között rendezik meg, és olyan színes szakmai programok várják az érdeklődőket, mint a szántóföldi gépbemutató, az agrárgép show, vagy a drónok mezőgazdasági felhasználását bemutató előadás.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Esélyek és fejlesztési lehetőségek az élelmiszeriparban, pályázati dömping a Vidékfejlesztési Programban - többek között ezekkel a témákkal készülünk a Portfolio és agrárszektor.hu közös szakmai rendezvényére, a Nyugat-Magyarországi Agrárfórumra, amely az idén húszéves Pápai Agrárexpo Mezőgazdasági szakkiállítás és vásár elsőszámú szakmai rendezvénye. 

 

A félnapos konferencián vállalatvezetők, gazdálkodók, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői adnak áttekintést a hazai agrárium aktuális helyzetéről, a nyugat-magyarországi agrárvállalkozások és gazdálkodók lehetőségeiről és kihívásairól. A rendezvényen kiemelt fókuszt kapnak az új Vidékfejlesztési Program keretében megnyíló pályázati források, az ezekhez kapcsolódó finanszírozási és üzleti lehetőségek, illetve a régió mezőgazdaságát és feldolgozóiparát hangsúlyosan érintő témák és kérdések.

A Pápai Agrárexpot idén a NAK szervezi, a látogatók színes szakmai programokra, többek között szántóföldi gépbemutatóra és agrárgép showra is számíthatnak, de a drónok mezőgazdasági felhasználásának lehetőségéről is többet tudhatnak meg az érdeklődök. 


 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?