Fontos változás: januárban kell benyújtani a gazdálkodási naplókat

agrarszektor.hu
Módosította a Miniszterelnökség a gazdálkodási naplók elektronikus benyújtási időszakát. A 2017-es évről szóló nyomtatványt 2018. január 1. és január 31. között kell elektronikusan beküldeni a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (NÉBIH). Aki határidőre nem juttatja el gazdálkodási naplóját, annak később hiánypótlásra nincs lehetősége.

A Miniszterelnökség a kifizetések mielőbbi megkezdése érdekében módosította a gazdálkodási napló elektronikus benyújtásának időszakát - írja közleményében a NÉBIH. A 2017-es évről szóló nyomtatványt 2018. január 1. és január 31. között kell elektronikusan beküldeni a NÉBIH részére az alábbi támogatásoknál:

• agrár-környezetgazdálkodási kifizetés (2015 és 2016 évi pályázati felhívás szerint)
• ökológiai gazdálkodási támogatás
• NATURA 2000 mezőgazdasági területeknek nyújtott kompenzációs kifizetések
• kompenzációs kifizetések a Természeti Hátránnyal Érintett Területeken
• vízvédelmi célú nem termelő beruházások, vízvédelmi és vizes élőhely létrehozása, fejlesztése
• élőhelyfejlesztési célú nem termelő beruházások
• környezetvédelmi célú gyeptelepítés célprogram

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


A 2018. január 31-es dátum jogvesztő határidő, ami azt jelenti, hogy ha a gazdálkodók addig nem küldik be gazdálkodási naplójukat, később hiánypótlásra már nem lesz lehetőségük. A NÉBIH szerint érdemes a beadási időszak elején teljesíteni a kötelezettségeket, mert így a gazdálkodók a visszaigazolásokat még időben megkapják, és ha bármilyen hiba merülne fel a beküldéskor, javíthatják a hiányosságokat. A nyomtatványt és a beküldéshez szükséges információkat a http://anyk.nebih.gov.hu oldalon található a beadási időszakban.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Portfolio Future of Finance 2022
Valami másik kis szöveg
EZT OLVASTAD MÁR?