Erősödik az euró a dollárral szemben

agrarszektor.hu
Nem voltak igazán nagy mozgások a devizapiacon szerda reggel, az euró minimális mértékben erősödik a dollárral szemben, így 1,23 feletti árfolyamot látunk. A forint továbbra sem mozdul érdemben, 309-310 között ingadozik az euróval szemben - írja a Portfolio.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Szerda reggel a forint 309,3 körül járt az euróval szemben, ez egy hajszállal alacsonyabb volt a kedd esti árfolyamnál. Az utóbbi napokban sem tudott érdemben elmozdulni a forint, annyi történt csak, hogy a 308-310-es sáv felső felébe került az árfolyam, sőt átmenetileg 310 felett is járt az euró-dollár jegyzés. A dollárral szemben 251,33-nál járt a magyar deviza, míg a svájci frank 263 forintba került.

Megint 1,23 fölé erősödött az euró

A forint versenytársai közül a lengyel zloty és a cseh korona is mérsékelt gyengüléssel kezdte a napot az euróval szemben, és egyelőre a feltörekvő piacokon sem látunk komoly mozgásokat. Az orosz rubel például 0,1 százalékkal erősödött a dollárral szemben, a török líra minimális mértékben gyengült, míg a dél-afrikai rand stagnálással kezdett.

Az euró-dollár árfolyamban minimális emelkedést látunk szerda reggel, az 1,2308 körüli jegyzés 0,1 százalékkal magasabb a keddinél. A japán jen eközben 0,3 százalékkal erősödött a dollárral szemben, míg az angol font 0,2 százalékos javulással kezdte a napot.

Megint 1,23 fölé erősödött az euró

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?