Megállapodást kötött a Közbeszerzési Hatóság és a Nébih

agrarszektor.hu
Együttműködési megállapodást kötött a Közbeszerzési Hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), annak érdekében, hogy növeljék a szervezetek közötti szorosabb szakmai együttműködést.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Közbeszerzési Hatóság és a Nébih egymás munkájának kölcsönös támogatása céljából szakmai együttműködési megállapodást kötött. A határozatlan időre szóló megállapodásban deklaráltak szerint, a felek együttműködnek közbeszerzési szakmai kérdésekben, valamint a közbeszerzési eljárások eredményeként megvalósuló szerződések teljesítésének ellenőrzése során. A megállapodást Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és dr. Oravecz Márton, a Nébih elnöke írták alá - írja a Nébih. 

Rigó Csaba Balázs és Oravecz Márton

A Közbeszerzési Hatóság 2015 novembere óta már nemcsak a közbeszerzési eljárások jogszerűségét, hanem a szerződések megfelelő teljesítését és a szerződések módosítását is vizsgálja. Az együttműködés egyik fő célja, hogy az élelmiszer-higiénia, élelmiszerminőség, élelmiszerbiztonság és állategészségügy tárgyban megkötött közbeszerzési szerződések ellenőrzését a két állami szerv hatékonyabban, az operatív munka szorosabb összehangolásával tudja elvégezni. A felek elkötelezettek továbbá, hogy hatósági tevékenységük folyamatos fejlesztése érdekében a jövőben közös konferenciákat szerveznek, valamint egyeztetést folytatnak és tapasztalatot cserélnek ellenőrzési módszertani kérdésekben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?