A kazah agráriumban látnak lehetőséget a hollandok

A kazah agráriumban látnak lehetőséget a hollandok

agrarszektor.hu
Május 10-én Asztanában Kazahsztán és Hollandia szerződéseket írt alá a kétoldalú kapcsolatok előmozdításáról a mezőgazdaság és az egészségügy területén - írja a Kazakh Investre hivatkozva a Times of Central Asia.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A mesterséges intelligencia technológiákat és in vitro termesztési módszereket alkalmazó projekt javítani fogja a kazahsztáni növények fenntarthatóságát, minőségét és hozamát. A 2024-2030 között futó kezdeményezés évente 12 millió palántát fog termelni.

Állattenyésztésben is együttműködnek

A mezőgazdasági minisztérium emellett szerződést írt alá a Royal GD-vel Kazahsztán jelenlegi állategészségügyi szolgálatának korszerűsítésére.

Ami a nemzet egészségügyét illeti, a kazah egészségügyi minisztérium és a Royal Philips együttműködési megállapodást írt alá, amelynek keretében a holland vállalat a hordozható ultrahangkészülékek gyártását honosítja meg Kazahsztánban.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?