Gyakornoki programot indít a Mészáros-csoport: agrárosok jelentkezését is várják

agrarszektor.hu
Karrierépítési lehetőséget kínál a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak és a pályakezdő diplomásoknak a Mészáros-csoport. A szeptemberi tanévkezdéssel induló Talentis Gyakornoki Program résztvevői stratégiai fontosságú ágazatokban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat tanulmányaik során. Az utánpótlásképző projekt elindítását a Mészáros Alapítvány ösztöndíjasainak konferenciáján jelentették be a Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának részeként.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Többek között a dizájn, a vasúti innováció és a precíziós növénytermesztés azok a területek, ahol a Talentis Gyakornoki Program várja a jövő divattervezőit, mérnökeit, menedzsereit vagy agrárszakembereit - írja közleményében a Mészáros Alapítvány. A program célja, hogy a Mészáros-csoporthoz tartozó, a gazdaság számos szegmensében érdekelt vállalatoknál szerezzenek szakmai tapasztalatot a jelentkezők. Ezért a Talentis Gyakornoki Program karrierépítési lehetőséget kínál a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak és a pályakezdő diplomásoknak.

A Talentis Gyakornoki Programot a Talentis Consulting Zrt. koordinálja. Gombai Gabriella, a Talentis Consulting Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy az utánpótlás képzésében résztvevő intézményekkel országszerte megkezdték a szakmai együttműködéshez, megállapodások kialakításához szükséges egyeztetéseket. A Talentis Gyakornoki Programra a jelentkezőket már most is várják, de a programban résztvevő vállalatok és oktatási intézmények listája a tanév kezdetére válik teljessé.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2023. március 23. 15:09