Fontos megállapodás született: ez az egész magyar agrároktatásra hatással lehet

Fontos megállapodás született: ez az egész magyar agrároktatásra hatással lehet

agrarszektor.hu
A diákok továbbtanulásának támogatása és tudatos pályaválasztásuk elősegítése érdekében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) négy szakképzési centrummal és négy tankerületi központtal kötött együttműködési megállapodást.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Dr. Gyuricza Csaba rektor szerint az együttműködés legfőbb célja a diákok tudatos és sikeres pályaválasztásra történő felkészítése. Az egyetem sokszínű, rendkívül széles oktatási portfóliója ráadásul minden tudományterületet lefed, ezért nincs olyan érdeklődési körű diák, akit ne tudna az egyetem személyesen is megszólítani.

Minden fiatal szem előtt tartja, hogy megfelelő pályát válasszon, és ez az életre szóló döntés valóban a lehető legsikeresebb legyen. Ennek elősegítése érdekében a MATE élmény alapú kulturális és szakmai programokat, campus-látogatást, felvételivel kapcsolatos tájékoztató előadásokat és közösségi szolgálati együttműködést biztosít a fiataloknak

- emelte ki Dr. Gyuricza Csaba.

A MATE minden évben két alkalommal fogadja majd az érintett intézmények végzős osztályait egy hosszabb, 3-5 órás campuslátogatáson, melynek keretében a diákok látványos tudományos bemutatókon, laborlátogatásokon és előadásokon nyerhetnek bepillantást az egyetemi életbe, a high-tech agrárium és a kapcsolódó tudományterületek legújabb területeibe, valamint a felvételi rendszerébe. A laborok és a botanikus kertek látogatására az alsóbb évfolyamos diákoknak is lesz lehetőségük.

Az ünnepélyes aláíráson az alábbi intézmények vettek részt:

  • Közép-Pesti Tankerületi Központ
  • Dunakeszi Tankerületi Központ
  • Váci Tankerületi Központ
  • Észak-Budapesti Tankerületi Központ
  • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum
  • Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
  • Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum
  • Váci Szakképzési Centrum
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?