Hatalmas kedvezmény és kreditpontok az Agrárium 2020 konferencián

Hatalmas kedvezmény és kreditpontok az Agrárium 2020 konferencián

agrarszektor.hu
Ötvenszázalékos kedvezménnyel vehetnek részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai a Portfolio Csoport "Agrárium 2020" című kecskeméti évindító agrárkonferenciáján, amelyen a legfontosabb támogatási, jogszabályi, piac, jövedelmezőségi és innovációs változások kerülnek terítékre. A március 3-i - NAK által akkreditált - rendezvényen a szaktanácsadók négy kreditpontot kaphatnak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Egyedülálló programkínálattal tart évindító agrárkonferenciát március 3-án Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az Agrárium 2020 elnevezésű rendezvény célja, hogy a sikeres gazdasági döntésekhez gyakorlati információkat nyújtson az agrárium valamennyi szereplőjének. Ennek érdekében a rendezvény sorra veszi az új évben meghatározó jogszabályi, támogatási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat.

A konferencia általános áttekintéséhez kattintson idei>>

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

Az Agrárium 2020 konferencián jegyvásárlással lehet részt venni, de a Portfolio Csoport a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít. Ezen kívül a szaktanácsadók a NAK által akkreditált rendezvényen négy kreditpontos is szerezhetne.

A jelentkezési és jegyvásárlási feltételekről itt tájékozódhat>>

A konferenciát Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány idei agrárszakmai terveiről tart előadást. A rendezvény színvonalas szekcióbeszélgetésében az államigazgatási és az üzleti szféra csúcsvezetői vesznek részt.

A konferencia előadói listáját itt tekintheti meg>>

Az Agrárium 2020 konferencia foglalkozik az ez évi egységes agrártámogatási kérelmek beadási időszakával, a Magyar Államkincstár kifizetés terveivel, a 2020 utáni új uniós Közös Agrárpolitika előkészületeivel, az új banki agrárfinanszírozási termékekkel és az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetésére irányuló jogszabályi tervekkel. Emellett szó lesz a szántóföldi növénytermelés jövedelmezőségéről, az állatjárványok elleni védekezésről, a takarmányozási trendekről, a növényvédelem nemzetközi évéről és az idénre várható legnagyobb agrár-innovációs fejlesztésekről is.

A részletes programért kattintson ide>>

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?