Sok vállalkozás kaphat most ilyen támogatást Magyarországon: így lehet igényelni

Sok vállalkozás kaphat most ilyen támogatást Magyarországon: így lehet igényelni

agrarszektor.hu
Csekély összegű támogatásra pályázhatnak a szárítmány előállító tevékenységet folytató vállalkozások. Már meg is jelent az erről szóló kincstári közlemény.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Megjelent a Magyar Államkincstár közleménye a szárítmány előállítók által igénybe vehető költségtámogatásról szóló 20/2019. (V. 27.) AM rendelet szerinti támogatási kérelem benyújtásáról - olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán. Ennek értelmében a vissza nem térítendő támogatás a zöldség- és gyümölcsfélékből, gyógynövényekből és fűszernövényekből, forró levegővel mesterségesen szárított, illetve asztalt vagy pörkölt termény előállításához felhasznált fűtési költségek után vehető igénybe.

A támogatható gyógy- és fűszernövények, illetve termények listája, továbbá az igénybe vehető támogatás mértéke a 20/2019. (V. 27.) AM rendelet mellékleteiben található. A támogatási kérelmet 2022. július 15. és 2022 augusztus 30. között lehet benyújtani kizárólag elektronikusan, az alábbi honlapon elérhető elektronikus kérelemkitöltő felületen keresztül a Kincstár által erre a célra kialakított elektronikus űrlap kitöltésével.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?