Nagy bejelentést tett Győrffy Balázs: sikeres volt a gazdák brüsszeli tüntetése

Nagy bejelentést tett Győrffy Balázs: sikeres volt a gazdák brüsszeli tüntetése

agrarszektor.hu
Közösségi oldalán jelentette be Győrffy Balázs, hogy sikeres volt a gazdák tüntetése Brüsszelben. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke elmondta, biztató ígéreteket kaptak az uniós agrárbiztostól.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Eredményesen zárult a gazdák tüntetése Brüsszelben. Győrffy Balázs a Facebook-oldalán megjelent posztjában jelezte, hogy a demonstráción részt vevő országok képviselői tárgyaltak az EU agrárbiztosával. Mint írta, Janusz Wojciechowski ígéretet tett arra, hogy az ukrán termények importjának tilalmát az év végig meghosszabbítja az Európai Bizottság. Az uniós agrárbiztos azt is közölte, hogy lát lehetőséget az importtilalom tojásra és baromfihúsra történő kiterjesztésére, valamint arra, hogy 100 millió euróról 250 millió euróra növeljék a kárt szenvedett gazdák támogatását.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. június 18. 06:03