Nagy bejelentést tett Győrffy Balázs: sikeres volt a gazdák brüsszeli tüntetése

Nagy bejelentést tett Győrffy Balázs: sikeres volt a gazdák brüsszeli tüntetése

agrarszektor.hu
Közösségi oldalán jelentette be Győrffy Balázs, hogy sikeres volt a gazdák tüntetése Brüsszelben. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke elmondta, biztató ígéreteket kaptak az uniós agrárbiztostól.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Eredményesen zárult a gazdák tüntetése Brüsszelben. Győrffy Balázs a Facebook-oldalán megjelent posztjában jelezte, hogy a demonstráción részt vevő országok képviselői tárgyaltak az EU agrárbiztosával. Mint írta, Janusz Wojciechowski ígéretet tett arra, hogy az ukrán termények importjának tilalmát az év végig meghosszabbítja az Európai Bizottság. Az uniós agrárbiztos azt is közölte, hogy lát lehetőséget az importtilalom tojásra és baromfihúsra történő kiterjesztésére, valamint arra, hogy 100 millió euróról 250 millió euróra növeljék a kárt szenvedett gazdák támogatását.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?