2021. december 2. csütörtök Melinda, Vivien

Hírek - Agrárpénzek

Agrár-Hungarikum Konferencia Kalocsán

2021. szeptember 10-én rendezik az Agrár-Hungarikum Konferenciát Kalocsán, a rendezvény fő témái többek között a különböző agrár aktualitások, innovációk, a fenntartható gazdálkodás, valamint a paprikatermesztés-feldolgozás és a hagyományőrzés lesznek. A megnyitó 14:00-kor kezdődik, az eseményen egészen 18:00-ig izgalmas szakmai előadások várják a résztvevőket.
 
 

Agrár-Hungarikum Konferenciát rendeznek Kalocsán 2021. szeptember 10-én a Kalocsai Színházban. A rendezvény megnyitója 14:00-kor kezdődik, az érdeklődőket egészen 18:00-ig izgalmas szakmai programokkal várják a rendezők. 

14:15-17:00-ig izgalmas szakmai előadásokat hallhatnak a látogatók, előad többek között az Agrárminisztérium, a NAK/MAGOSZ, a MATE, a Takarékbank Agrár Üzletág, az AXIÁL, a ZÖKÓ Paprikakutató Intézet, a Fajszi Paprika Manufaktúra, a BAUER, a ZFW Hortiservice Kft., valamint a CAPSICO Hungary Kft. egy-egy képviselője. Ezt követően 17:15-17:45-ig egy kerekasztal-beszélgetés várja a résztvevőket, melynek témája a fenntartható gazdálkodás, a paprikatermesztés jövője, az öntözési integráció, a precízió, illetve a generációváltás lesznek. A beszélgetésben az Agrárminisztérium, a MAGOSZ, a Mezőgazdasági Bizottság, a MATE, a NAK, a Takarékbank Agrár Üzletág, és az AXIÁL képviselői vesznek majd részt. A konferencia 18:00-kor egy okirat átadással zárul majd. 

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Agrárszektor Konferencia 2021

  Agrártámogatási reform, pénzözön a vidékfejlesztésben, világpiaci árrobbanás, forradalmi agrárinnovációk, precíziós gazdálkodás, digitalizáció. 2 nap, 10+ órányi szakmai program, 70+ előadó