2022. június 28. kedd Levente, Irén

Hírek - Agrárpénzek

Agrárium 2020 konferencia: egy hét múlva itt a tavasz csúcseseménye

Egy hét múlva, március 3-án rendezi meg a Portfolio Csoport évindító kecskeméti agrárkonferenciáját, amelyen a legfontosabb idei szabályozási, támogatási, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokról tájékozódhatnak az élelmiszergazdasági szereplők. Az eseményen olyan gyakorlati információk hangzanak el, amelyek ismeretében a konferencia résztvevői megalapozottabb és sikeresebb gazdasági döntéseket hozhatnak. A konferencián az agrárkamarai tagok 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt, a szaktanácsadók pedig négy kreditpontot szerezhetnek.
 
 

Az Agrárium 2020 elnevezésű kecskeméti konferencia kiemelt témája, mire számíthatnak a gazdálkodók az egységes elektronikus agrártámogatási kérelmek idei benyújtási időszakában, illetve miként fizeti majd ki a több százmilliárd forintnyi ez évi agrártámogatást a Magyar Államkincstár. A március 3-i eseményen szó lesz arról, hogyan alakulhat az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) 2020 után, és arról is, mire kell számítani a KAP idei végrehajtásában, illetve a 2021-ben várható átmeneti szabályozási időszakban.

A konferencia általános áttekintéséhez kattintson ide>>

Március 3-án rendezi meg Agrárium 2020 című évindító konferenciáját Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az esemény napirendjére tűzi azokat a legfontosabb idei támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásokat, amelyek ismeretére az agrárgazdaság szereplőinek feltétlenül szükségük lehet az eredményes gazdálkodáshoz. A konferencia a gyakorlatias szempontokat figyelembe véve ad választ a gazdasági döntéseknél felmerülő fontos kérdésekre. Ha tájékozott akar lenni az új évben, ne hagyja ki az Agrárium 2020 konferenciát március 3-án Kecskeméten!

A konferencia foglalkozik azokkal az új földbirtokpolitikai elképzelésekkel – így például a földöröklésre és az osztatlan közös földtulajdonok megszüntetésére vonatkozó elképzelésekkel - is, amelyeket várhatóan tavasszal nyújt be a parlamenthez a kormány. Részletes kerekasztal-beszélgetések hangzanak el a bankok új agrárhitelezési termékeiről, az állattenyésztési járványügyi helyzetről, a takarmányozás aktuális trendjeiről, a szántóföldi növénytermelés idei jövedelmezőségi kilátásairól és a növényvédelem szabályozási változásairól is. A konferencia napirendre tűzi azt is, hogy a csomagolóanyag-felhasználásban milyen trendfordulóra kell számítaniuk az élelmiszeripari cégeknek, és a programban szerepelnek 2020 megkülönböztetetten fontos és jelentős agrár-innovációs projektjei is.

A részletes programot ide kattintva tekintheti meg>>


A kecskeméti konferenciát Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a kormány ez évi agrárszakmai terveiről tart előadást. A rendezvény szekcióiban és kerekasztal-beszélgetéseiben az államigazgatási és az üzleti szféra csúcsvezetői vesznek részt. Az esemény élő brüsszeli videó kapcsolással számol be arról, mit hozhat az agrárgazdasági inputpiacon, hogy 2020-at a Növényvédelem Nemzetközi Évének nyilvánították.

Az előadók névsorát itt érheti el>>

Az Agrárium 2020 konferencián a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt, a szaktanácsadók pedig négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételeket itt ismerheti meg>>

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben