2020. december 5. szombat Vilma

Hírek - Agrárpénzek

Erősít az agrárhitelezésben a Takarék Csoport (videó)

A következő öt évben öt százalékponttal növelné részesedését az agrárhitelezési piacon a Takarék Csoport – nyilatkozta Hollósi Dávid agrárigazgató a Portfolio közelmúltban megrendezett kecskeméti Agrárium 2019 konferenciáján. A csoport nyitni kíván a nagyobb agrárgazdaságok felé is.
 
 

Ma 20-21 százalékos a Takarék Csoport részesedése az agrárium finanszírozásában – állapította meg a március elején megrendezett Agrárium 2019 konferencián adott videó interjújában Hollósi Dávid. A Portfolio kecskeméti agrárkonferenciája az egyik legjelentősebb évindító agráreseménynek számít, ahol a résztvevők első kézből tájékozódhattak az idei új agrárfinanszírozási lehetőségekről is.

Arról, hogy milyen fontos agrártémák szerepeltek még a konferencián, itt tájékozódhat>>

Hollósi Dávid tájékoztatása szerint a Takarék Csoport a következő öt évben öt százalékponttal, mintegy 25 százalékosra növelné piaci részesedését. Ennek érdekében a nagyobb és a kisebb termelőknek egyaránt új lehetőségeket kínálnak. Emellett januártól Mezei Dáviddal, az Agrárminisztérium addigi vidékfejlesztési helyettes államtitkárával erősítettek, aki agrártámogatási igazgatóként az uniós támogatáspolitikával foglalkozik a pénzintézetnél.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu