Megéri online csatlakozni a Portfolio Agrárszektor Konferenciához

Megéri online csatlakozni a Portfolio Agrárszektor Konferenciához

Takarék Agrár24
Az idei év sok kihívást tartogatott a termelőknek. Az év egy nagyon száraz téllel indult, és ha nem lett volna elég kihívás az időjárás, az állatbetegségek - mint az afrikai sertéspestis, majd a madárinfluenza -, illetve a pandémia okozta bizonytalanság is nehezítette a naprakész, friss információk beszerzését. A hagyományos agrárkonferenciák, rendezvények megtartása is nehézkessé, majd fizikai értelemben véve lehetetlenné váltak, és így érkeztünk meg december elejére. Idén a Portfolio Agrárszektor Konferencia is online kerül megrendezésre, de a programot és a meghívottak listáját böngészve ez korántsem jelent kompromisszumot sem a szakmai tartalom, sem pedig annak megosztása terén.

Már csak néhány nap és jön az Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét - Ne hagyja ki!

A résztvevők 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak két új májusi agrár konferenciánkra, az AgroFood 2024 és AgroFuture 2024 konferenciára!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Portfolio Agrárszektor Konferencia idén online kerül megrendezésre, de a program és a meghívottak listáját böngészve ez korántsem jelent kompromisszumot sem a szakmai tartalom, sem pedig annak megosztása terén, sőt. Reméljük, hogy az online térbe még annál is több résztvevőt sikerül bevonzani, mint, amit a hagyományos siófoki helyszín - méreteinél fogva - eddig valaha is lehetségessé tett.

December 3-án rendezi a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely idén egész napos, közel 10 órányi szakmai programot kínál online módon. Az eseményen két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg témával várjuk a résztvevőket. Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük lesz online élőben követni az egész napos konferenciát, szavazni tudnak, illetve lehetőségük lesz networkingre és kapcsolatépítésre is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

Az idei kihívások reményeink szerint megerősítettek mindannyiunkat abban, hogy - az átmeneti nehézségek ellenére - továbbra is érdemes a megoldásokra koncentrálni. Aki üzleti lehetőségeket, vagy információkat keres a saját gazdálkodásának jövő évi tervezéséhez, érdemes Online jegyet váltania a konferenciára.

A részvételi költségek sokkal kedvezőbbek lettek, mert a regisztrációs jegy mellett nincs egyéb díj. Nem kell ugyanis a helyszínre utazni, és így is élőben, online hang és videó közvetítéssel elérhetőek a szakértők és ágazati vezetők által megosztott legújabb információk. Bár a személyes szakmai és/vagy üzleti beszélgetések a szálloda előterében idén nem valósulhatnak meg, a szervezők biztosítják, hogy a résztvevők egymással közvetlenül üzeneteket válthassanak a virtuális térben, anélkül, hogy maszkot kellene viselni, vagy tartani az előírt távolságot.

Ez az első alkalom, hogy a konferencia szervezőivel közösen - a fő programok mellett - élő stúdió beszélgetést biztosítunk Takarék Agrár24 Live néven, ahova minden online regisztráló tud csatlakozni az őt érdeklő, előre meghirdetett témához. Az élő stúdió beszélgetés során lehet közvetlenül kérdezni - chat formájában - a Takarékbank Agrárcentrum-, valamint Agrár és Uniós Kapcsolatok Igazgatóság szakértőitől. Ezen felül meginterjuvolhatóak a stúdióba meghívott további vendégek is, akik között gazdálkodók, vállalati vezetők, és agrárfinanszírozók is lesznek szép számban (a részvevők nevei hamarosan megjelennek a konferencia programban is).

A konferencia utáni esti networking programok idén sajnos nem valósulhatnak meg. Biztos vagyok abban, hogy mindenki hiányolja majd a finom ételeket, italokat, és a mellettük zajló baráti beszélgetéseket, illetve utána a késő éjszakába nyúló biliárd, vagy bowling partit is. Ezt az élményt nem lehet virtuálisan pótolni, de mindenkinek erőt kell adjon az, hogy tudunk legalább az online térben találkozni egymással, megbeszélni az idei év viszontagságait és az arra adható megoldásokat majd együtt megtervezni a következő évet, benne a személyes találkozókkal, amiket bizonyára jobban értékelünk majd mint eddig valaha.

A Takarékbank Agrárcentrum minden finanszírozója, szakértője nevében mondhatom:

Hiszünk benne, hogy a 2020-as év életbeli, gazdasági és szakmai kihívásai megerősítenek bennünket. Mi is igyekszünk az érőforrásainkhoz mérten folytatni az Agrár24 Blog-ok írását, és a Portfolio Agrárszektor 2020 konferencia programját is tovább erősíteni. Az Agrár24 Live élőben közvetített stúdió beszélgetéseken kellő szakmai és emberi alázattal értékeljük az idei év kihívásait, és a meghívott vendégeinkkel, valamint az online csatlakozó érdekődőkkel közösen keressük a megoldásokat mindannyiunk jövőbeli sikerei érdekében.

Írta. Antal Áron, Takarékbank Agrárcentrum

Támogatott tartalom! A cikk megjelenését a Takarékbank támogatta.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?