2021. április 15. csütörtök Anasztázia, Tas

Hírek - Agrárpénzek

Virtuális lesz a legrangosabb hazai mezőgazdasági kiállítás (x)

Az AGROmashEXPO idén március 3-6. között várja a szakembereket!

Kétség sem férhet hozzá, hogy minden ágazat számára kiemelten fontosak az üzletkötésre és kapcsolatépítésre lehetőséget biztosító rendezvények. Az ilyen események fontos mozgató rugói az adott iparágnak, hiszen ezeken alakulnak ki új, gyümölcsöző üzleti kapcsolatok, kerülnek megosztásra a szakmai tapasztalatok, jó gyakorlatok, mutatkoznak be a legfrissebb innovációk, és nem utolsó sorban számos üzlet köttetik.

De mi történik akkor, ha nincs lehetőség személyes találkozásra? Ezzel a problémával kellet szembenéznie a minden év elején megrendezésre kerülő AGROmashEXPO szervezőinek. A jelenlegi pandémiás helyzet nem jelenti azt, hogy megszűnt, vagy akár csak csökkent volna az igény új mezőgazdasági eszközök vagy gépek beszerzésére, hiszen pont az agrárium egy olyan, - ebből a szempontból szerencsés – iparág, melyet kevésbé érintett a gazdaság egészét súlytó válság.

Tehát a piac oldaláról az igény továbbra is fennáll, hogy bővítsék kapcsolati hálójukat, frissítsék eszközparkjukat. Ezzel a kiállítás szervezői is tisztában vannak, éppen ezért úgy döntöttek, hogy idén virtuális formában szervezik meg az AGROmashEXPO-t, hogy az elmúlt 38 évhez hasonlóan idén is ki tudják szolgálni a mezőgazdasági szektor igényeit. Döntésük jónak bizonyult, hiszen a március 3-6. között üzemelő virtuális kiállítás mellett olyan vállalatok tették le voksukat, mint Agroázis, Amazonen, Auditker, Axiál, HRP Europe, Kite, Valkon, Agroinform.hu, Deraland, Dorker, GOSZ, Multiva, Agrotech-Komfort, Bázismag, Agrárkamara, Vaderstad.


Habár első hallásra egy kiállítást nem könnyű online térben elképzelni, az AGROmashEXPO weboldalán, számítógépről és telefonról is hamarosan elérhető virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, mely lehetőséget biztosít a szakembereknek, hogy egy fizikai kiállításhoz hasonlóan, egy helyen és egy időben ismerjék meg a piaci szereplők termékeit, szolgáltatásait és újdonságait.

Ahogy a cikk elején is szó volt róla szakkiállítások egyik legfontosabb erőssége, hogy a látogatók személyesen egyeztethetnek a kiállítókkal. A virtuális eseményen természetesen erre is nyílik lehetőség, a nyitvatartási időben a bemutatkozó cégek írásos vagy videóbeszélgetésre várják majd az érdeklődőket.

A különleges helyzetre való tekintettel az idei, virtuális AGROmashEXPO regisztrációt követően díjmentesen látogatható, ráadásul az érdeklődők többször is visszatérhetnek, amíg a felület elérhető. Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben, ugyanis a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és az élő csevegés funkció kivételével teljeskörűen használható.

A virtuális AGROmashEXPO számos szakmai programmal is várja a mezőgazdászokat, akik részt vehetnek a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap elnevezésű eseményén, élőben követhetik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara előadását az agrárium aktualitásairól, vagy megismerhetik a virtuális kiállításhoz kapcsolódó Termékfejlesztési Díj legjobbjait.

A programok szintén az online felületen lesznek elérhetők, a rendezvény nyitónapján élőben, később pedig videó formájában lesznek visszanézhetők. A díjmentes belépésre jogosító regisztrációért és bővebb információkért látogasson el a www.agromashexpo.hu weboldalra! A kiállítás online médiapartnere az Agroinform.hu.

 

 

 

 

 

(x)

 


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu