Az egész halas szakmát képviseli a MA-HAL

agrarszektor.hu
A Földművelésügyi Minisztérium a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezetet ténylegesen szakmaközi szervezetként ismerte el. Az átfogó ágazati intézmény a Haltermelők Országos Szövetsége és a Magyar Akvakultúra Szövetség (újbóli) egymásra találásának köszönhetően jöhetett létre.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az Európai Unióban a mezőgazdasági ágazatok piacszabályozásában egyre fontosabb szerepet töltenek be az egyes ágazatokban működő szakmaközi szervezetek. Ezek az egyes ágazatok valamennyi szereplőjét - a termelőt, feldolgozót és a kereskedőt - közös és azonos célok elérése érdekében fogják össze, ezért a működésük igen hatékony piacszabályozó eszköz szerepét töltheti be, növeli a teljes élelmiszerlánc működésének kiszámíthatóságát, átláthatóságát és stabilitását.

Magyarországon így működik a tej, a baromfi, a vágóállat, a zöldség-gyümölcs, a vetőmag és a szőlő-bor szektor átfogó képviselete. Ezekhez csatlakozott most hetedik szakmaközi szervezetként a halászat-akvakultúra ágazat is. Az Európai Unióban viszont a MA-HAL az első szakmaközi szervezet ebben a szektorban.

A MA-HAL jelenleg 101 tagot tömörít. Nem minden áruhaltermelő csatlakozott hozzá, de az őshonos fajokkal foglalkozók jellemzően igen. A szervezet céljairól és történetéről itt tudhat meg többet.

Pontyok a kerítőhálóban

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?