Óriási üzletet kötöttek a britek: ez sok mindent megváltoztathat

agrarszektor.hu
Robert Goodwill brit mezőgazdasági miniszter és Liu Xiaoming nagykövet aláírták azt a megállapodást, amely szabályozza a két ország közti szarvasmarha-kereskedelmet. A brit tenyésztők és kereskedők örülnek a hírnek: Kínában nő a kereslet, óriási üzlet a marhaexport.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Nagy-Britannia olyan megállapodást kötött Kínával, amely szabályozza a két ország közötti szarvasmarha-kereskedelmet. A most megkötött megállapodással közvetlen lehetőséget kap arra, hogy Kínába exportáljon marhahúst, mivel a kínai húskereslet folyamatosan növekszik. A megállapodást a tizedik Economic and Financial Dialogue (EFD, Gazdasági és Pénzügyi Párbeszéd) keretében kötötték meg, és a brit, valamint a kínai kormány részéről is hosszas vizsgálódás előzte meg. 

A brit és az észak-írországi gazdákat képviselő szervezetek elégedettek azzal a kereskedelmi megállapodással, amelyet Kína és az Egyesült Királyság kötöttek, és üdvözölték azt. A Farming Life-nak megszólaló állattenyésztő és kormányzati szereplők mind megállapították, hogy Kína dinamikusan növekvő piac, főleg a minőségi és minősített marhahús számára. Az Északír Szarvasmarha és Hús Bizottság képviselője például azt mondta, hogy a kínai import folyamatosan növekszik, idén három millió tonna vágott marhát fognak exportálni, az előrejelzések szerint. Kínából az Egyesült Királyságba főleg fagyasztott húst és belsőségeket exportálnak. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?