Közel 200 sertést lopott el a magyar férfi: nem is hinnéd, hogy csinálta

Közel 200 sertést lopott el a magyar férfi: nem is hinnéd, hogy csinálta

MTI
Csaknem kétszáz, 25 és 50 kiló közötti sertést lopott el a munkahelyéről egy férfi Vésztőn - közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A police.hu oldalon azt írták, a férfi tavaly április utolsó napján és májusban egy hónap alatt nyolcmillió forint kárt okozott a munkaadójának. Magának tizenöt sertést tartott meg, azokat több fordulóval, az elektromos kerékpárjára gumipókkal rögzített ládában vitte haza. Emellett adott is el egy mezőgyáni és két vésztői férfinak az állatokból, és az egyik közösségi oldal piacterén is hirdette a szerzeményeit. A vevők rendszerint éjszaka mentek a telephelyhez, az állatgondozó a kerítésen át adta ki nekik a jószágokat, így ők is tisztában voltak azzal, hogy az állatok lopottak.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság az állatgondozót sikkasztás, a vásárlókat pedig pénzmosás bűntett elkövetésével gyanúsítja. A büntetőeljárás iratait továbbították az ügyészségre - közölték.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?