Most megtudhatod, hogyan és mivel kell etetni a madarakat télen

agrarszektor.hu
Interaktív programokkal várja a látogatókat november 9-én, szombaton a Budakeszi Vadaspark. A Kövér cinkék napján a téli madáretetéssel és madárvédelemmel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, akik a Vadaspark szakembereivel közösen készíthetnek és helyezhetnek ki téli eledelt a madaraknak.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Mit tegyünk a ház körül, a kertünkben élő madarak védelme, téli túlélése érdekében? Hogyan töltsük fel az etetőket? Milyen telelési szokásai vannak a madaraknak? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatnak választ a látogatók a Budakeszi Vadasparkban szombaton, tudhattuk meg a Vadaspark közleményéből. A Kövér cinkék napján a közelgő télre való készülés, a téli madárvédelem és madáretetés lesz a fő téma, amelyről előadásokat hallhatnak az érdeklődők. A program részeként a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület és a Vadaspark gondozói madáreledel-készítésre invitálják a látogatókat, de a vadasparki madáretetők közös megtöltésére és a Madárbarát kert tanösvény bejárására is lehetőség nyílik.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 

Az Állatijó bemutatók során további érdekességeket tudhatnak meg az érdeklődők a téli erdő madarairól és gondozásukról. A programok a belépőjegy árán felül ingyenesen látogathatók.

A Kövér cinkék napja részletes programja:

10:00-16:00: A Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület előadásai és madárkalács készítés
10:00: Kisragadozó tréning: mosómedve
11:00: Téli madárvédelem - előadás a színpadon
12:00: Állatijó bemutató
13:00: Téli madárvédelem - előadás a színpadon
14:00: Állatijó bemutató
14:30: Kisragadozó látványetetés

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03