Meglepő döntés született a brazil szójáról: ennek még komoly hatása lehet
A brazil legfelsőbb bíróság a mezőgazdasági lobbik javára döntött az úgynevezett szója moratórium ügyében.
A brazil legfelsőbb bíróság a mezőgazdasági lobbik javára döntött az úgynevezett szója moratórium ügyében.
A 2015-2017 közötti időszakban az uniós támogatások, az orosz embargó és a vidékfejlesztés kérdései foglalkoztatták a magyar mezőgazdaság szakembereit.
2025 elején kezdheti meg a működését a Cargill negyedik innovációs központja Ázsiában.
A szakértő szerint hazai és regionális szinten is gyenge lett az idei kukoricatermés.
Újabb vállalkozások függesztik fel oroszországi tevékenységüket.
A teljes hazai műtrágyapiacot érintő kartellt tárt fel a GVH.
Új trendek forgathatják fel a szektort.
A Cargill-McMillan-klánban 14 dollármilliárdos is van
19 évig dolgozott a vállalatnál.
Havi tízezer tonnás kapacitású új takarmánygyártó üzemet építenek.
A szóján kívül is van opció.
A fenntartható termelés a cél.
A két cég közösen fejlesztett ki nyúltakarmányokat.
Mindenki az USA-Kína kereskedelmi háborúra figyel.
Ötmilliárdos beruzázást hajtanak végre.
Az idei visszaesés után újra termésnövekedést vár a piac.
Az új Nemzeti Fehérjeprogram lehet a megoldás.
Állatleölés helyett sejttenyészetekből és növényi forrásokból jutunk "húshoz".
A tavalyi, országos káoszt okozó lépés után újabb fajsúlyos döntést hozott a gabonamulti.
A Cargill döntés után idén nyugodhat meg az inputpiac. Miért drágul a műtrágya?

Az alacsony terményárak és nemzetközi folyamatok okozta bizonytalanság miatt visszafogták a műtrágya vásárlásaikat a magyar gazdák.
Brüsszeli folyosói vélemények szerint erősen eltúlzottak a Mercosurral kapcsolatos félelmek, a korábbi kanadai megállapodás is sikertörténetnek bizonyult.
December 2-4-én rendezi a Portfolio Csoport az Agárszektor Konferencián Siófokon.
Puhítanák az európai képviselők Brüsszel elképzelését, a Bizottság máris adna 50 milliárd eurót, de vannak még nézetkülönbségek.
A legtöbb ember tudja, hogy a vadhús az egyik legtisztább és legegészségesebb fehérjeforrás, mégis kevesen fogyasztják rendszeresen.