Ez lesz a gyorséttermek jövője a McDonald's vezérigazgatója szerint
Megszólalt a világcég vezetője: a mesterséges intelligencia is szóba jött.
Megszólalt a világcég vezetője: a mesterséges intelligencia is szóba jött.
Egy kutatás szerint két hónap alatt több kilót fogyhattak azok, akik néhány egyszerű szabályt betartottak - ráadásul az egészségük és a közérzetük is javult.
A McDonald's esete rámutat arra, hogy a húspogácsák szigorú ellenőrzése nem elég, hiszen a friss zöldség komolyabb gondokat okozhat.
Kényelem extra igényekkel: dinamikusan nő és közben át is alakul a gyorsan elkészíthető ételek piaca.
A következő években jelentős növekedést produkálhat az ágazat Indiában, pedig már most is hatalmas szektor.
A McDonald's nemet mond a növényi alapú hamburgerekre, úgy gondolják, ezek a termékek egyik piacon sem voltak sikeresek.
Újabb, 30 éven át végzett kutatás mutatott rá az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeire.
A kaliforniai robotizált gyorséttermi forradalom érdekes kérdéseket vet fel a munka jövőjéről.
A szakemberek számos hiányosságra fényt derítettek fényt a street foodok ellenőrzése során.
A korlátozások miatt az éttermi fogyasztás idén jelentősen visszaesett.
Jön a Super Size Me 2 című film.
Az aszály rontott a burgonya termésminőségén.
A Pizza Hut is követi a McDonald's-ot.
Az USA-ban további lépésekre sürgetik az étteremláncot.
Kitiltotta a GMO-s termékeket a gyorséttermi hálózat.
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.