Régi recept, örök kedvenc: most érdemes elkészíteni ezt a népszerű ételt
Itt az ideje a zakuszka készítésének - most minden alapanyagnak szezonja van.
Itt az ideje a zakuszka készítésének - most minden alapanyagnak szezonja van.
Rengeteg magyar tartja fontosnak, hogy magyar gyártótól származó, magyar sonka kerüljön a húsvéti asztalra.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Továbbra is jelentős a rénszarvastartás szerepe az EU északi országaiban, a hagyományok őrzése mellett a piac számára is egyre fontosabb az ágazat.
Karácsonyi élelmiszerellátás az egyik főszezonnak az Európai Unióban, a termékpályák felkészülnek a fokozott keresletre.
Az örök vitában egy másik alternatíva is felmerül, amely nem csupán hangulatos, hanem környezetbarát választás is.
Terítéken a világ tömény italai a pálinkától a konyakon át a grappáig és a keserűkig.
Betilthatják a laboratóriumban előállított húsokat és a sejtalapú élelmiszer-termelést Olaszországban.
Átfogó kutatást végzett a Tej Terméktanács a Rögös túró ismertségével és fogyasztásával kapcsolatban.
Nem akármilyen képzés indul a Tokaj-Hegyalja Egyetemen.
Idén is Magyarország az Európai Unió torma-raktára.
A kecskeméti vállalat a hagyományos lokálpatrióta elveket vallja.
Vesztett a vonzerejéből a biogazdálkodás?
Átadták és megáldották a Panonnhalmi Főapátság sörfőzdéjét.
Rovaralapú műtrágya forgalmazására kapott engedélyt egy francia cég.
Itt a járvány újabb áldozata.
A hagyományos terméket előállító közösségeket ünnepelték
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Egy veteményeskerttől sokkal többet kaphatunk, mint a szendvicsekre kerülő friss uborka, paprika vagy paradicsom.