Búcsúzhatunk ezektől az élelmiszerektől? Teljesen eltűnhetnek a boltokból?
Sürgős lépésekre lenne szükség a magyar konzervipar egyik nagy múltú szegmensének megmentése érdekében.
Sürgős lépésekre lenne szükség a magyar konzervipar egyik nagy múltú szegmensének megmentése érdekében.
Dél-Korea legnagyobb élelmiszeripari cége hazánkban építi fel az első gyárát a régióban.
Néhány éven belül 2 milliárd dolláros forgalmú piaccá növekedhet a fagyasztott élelmiszerek csomagolása.
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
Súlyos veszélyt jelenthetnek az egészségünkre az ultrafeldolgozott élelmiszerek.
Komoly betegséget okozhatnak az ultrafeldolgozott élelmiszerek egy friss vizsgálat szerint.
A Pápai Hús Kft. újragondolta a húsbolt fogalmát.
Az ebéd mellett már a reggelit és az élelmiszert is szívesen rendeljük házhoz.
Japánban kísérletezték ki
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.