Búcsúzhatunk ezektől az élelmiszerektől? Teljesen eltűnhetnek a boltokból?
Sürgős lépésekre lenne szükség a magyar konzervipar egyik nagy múltú szegmensének megmentése érdekében.
Sürgős lépésekre lenne szükség a magyar konzervipar egyik nagy múltú szegmensének megmentése érdekében.
Dél-Korea legnagyobb élelmiszeripari cége hazánkban építi fel az első gyárát a régióban.
Néhány éven belül 2 milliárd dolláros forgalmú piaccá növekedhet a fagyasztott élelmiszerek csomagolása.
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
Súlyos veszélyt jelenthetnek az egészségünkre az ultrafeldolgozott élelmiszerek.
Komoly betegséget okozhatnak az ultrafeldolgozott élelmiszerek egy friss vizsgálat szerint.
A Pápai Hús Kft. újragondolta a húsbolt fogalmát.
Az ebéd mellett már a reggelit és az élelmiszert is szívesen rendeljük házhoz.
Japánban kísérletezték ki
A növényeknél is vannak fertőző betegségek, amelyek terjesztésében nagy szerepet játszanak a vírusvektorok.
Több kutatás igazolja, hogy a túlzott műtrágyahasználat, valamint a nem megfelelő talajerő-gazdálkodás és talajművelési gyakorlatok jelentős károkat okoznak.
Magyarországon több mint 22 800 tonna halat termeltek a tógazdaságokban, ami több mint 16%-kal haladja meg az előző évi mennyiséget.
Megjelent az agrárminiszter rendelete a madárinfluenza megelőzése érdekében a víziszárnyas ágazatnak nyújtott csekély összegű támogatásról.
A talajtípus meghatározza a kert adottságait, de némiképp módosítható, van lehetőség korrekcióra.
Az utóbbi évek különös kihívások elé állították a repce termesztőket. Míg 10 évvel ezelőtt a termésszint növelése állt a középpontban, mára a termésbiztonság, a kockázatok minél jobb kezelése és ezek által a gazdaságos termesztés fenntartása a célkitűzés.
CLAAS ROLLANT és VARIANT: két út, egy cél – tökéletes bála, kompromisszumok nélkül