Erősen fogynak a készletek: egyre kevesebb az alma és a körte
Erőteljesen fogynak az alma- és körtekészletek Svájcban, nemcsak a tavalyi szinthez, de az előző négy év átlagához képest is.
Erőteljesen fogynak az alma- és körtekészletek Svájcban, nemcsak a tavalyi szinthez, de az előző négy év átlagához képest is.
Mintegy 20 százalékkal emelkedett a sárgarépa ára január közepén Lengyelországban.
A tárolásra alkalmatlan készletek kifutásával megnőtt a kereslet a jó minőségű sárgarépa iránt, ez azonban magasabb áron cserél gazdát.
Európában továbbra is kínálati piac érvényesül, de a legtöbb országban jó ütemben halad az értékesítés és a készletek levezetése.
A tavalyinál közel 140 ezer tonnával több alma volt az európai raktárakban.
A tavalyinál csaknem 7 százalékkal több alma van az európai tárolókban.
Fellendülőben a fagyasztott zöldségtermékek előállítása?
Nem lesz kávéhiány, csak drágulás.
A német sertéshús ázsiai exporttilalma miatt nagy a bizonytalanság Európában.
A tavalyi készletek és az idei várható rekordtermés is lefelé nyomják az árakat.
A járvány mellett a gyengülő kereslet és az olcsó olaj is közrejátszottak ebben.
Évekre visszavetheti az ágazat fejlődését, ha nem kezelik megfelelően a krízist.
0,7 millió tonnával kevesebb, mint egy éve volt.
Idén nem lesz rekordtermés.
A repce ára nyomott, a búzáé jó.
Megyeri Szabolcs elárulta, milyen küzdelmekre kell felkészülnünk, ha azt akarjuk, növényeink a legszebbek legyenek.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.