Itt a jelentés: tényleg luxus az egészséges élelmiszer
Az egyoldalú, egészségtelen táplálékok a legolcsóbbak globális szinten, nem véletlen, hogy a szegények ezeket vásárolják.
Az egyoldalú, egészségtelen táplálékok a legolcsóbbak globális szinten, nem véletlen, hogy a szegények ezeket vásárolják.
Megdöbbentő dologra jöttek rá a kutatók.
Ez nagy durranás lesz.
Szükség van rájuk, de nem szabad túlzásba vinni a fogyasztásukat.
Ezek most a 2020-as íztrendek.
Meghódítja a világot a mexikói uborka.
A kényelmi élelmiszereket vizsgálták 12 országban.
Csaknem felére csökkent az üdítők cukor- és kalóriatartalma Magyarországon.
Csökkentik a súlygyarapodás kockázatát.
Kötelezővé tehetik az energiatartalom feltüntetését az alkoholos italokon.

A késő ősz és a kora tavasz - amikor a fákon nincs lomb - ezek az ideális időszakai a szabad gyökerű gyümölcsfa oltványok ültetésére.
Több olyan évelő növény is van, mely nálunk ugyan egynyári, pedig akár át is teleltethetnénk őket.
A húsok árát biológiai szempontok is befolyásolják, érdemes megismerkedni tehát néhány fogalommal.
Érkeznek a támogatói okiratok, jelentős beruházások pörgethetik fel az agráriumot és az élelmiszeripart.
Az árrésstop kivezetésében reménykedtek, ehelyett hosszabbítást és kiterjesztést kaptak.