Rengeteg ilyen hagyma van a magyar boltokban: tele lehet velük minden
Bár idén kevesebb import vöröshagymára szorultunk, még így is rengeteg érkezik külföldről.
Bár idén kevesebb import vöröshagymára szorultunk, még így is rengeteg érkezik külföldről.
Nem fest jól a helyzet, úgy tűnik, tényleg az utolsókat rúgja a makói hagyma Magyarországon.
Nem minden az, aminek látszik.
Minden ország küzd a saját termékeiért.
Nincs remény a termelői összefogásra Makón.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.