Végzetes hiba: ezeket sokan elrontják a karácsonyi kaktusz gondozásakor
Az év végi ünnepi időszak egyik slágernövénye a karácsonyi kaktusz, amire oda kell figyelni.
Az év végi ünnepi időszak egyik slágernövénye a karácsonyi kaktusz, amire oda kell figyelni.
A tudósok szerint lehetséges, hogy létrejöjjön a kommunikáció az emberek és növények között.
A teljes hazai kukoricamennyiség nagyságrendileg 5,3 millió tonnára várható az idén.
A vertikális művelésből származó növények nem csak a földi jövőt, hanem az űrbéli termesztést is jelenthetik.
Az évtized végéig kétszámjegyű bővülést várnak a fenntarthatóbb termelési formától Európában.
A MOSZ elemzésében a húzóágazatnak számító terület megsegítésére kedvezményes hiteleket és az AÖP újratervezését javasolja.
Muskátlikkal számos udvarban találkozhattunk már, kitűnő választás lehet, ha könnyen gondozható növényt szeretnénk.
Az étkezési búza termelői ára 120 ezer forint/tonna, a takarmánykukoricáé 124 ezer forint/tonna (+36 százalék) volt 2023 január első hetében.
Folyamatos energiatermelés mellett, hatékonyabb növénytermesztés egyazon területen - ezt jelenti a napelempanelek alatti növénytermesztés.
A tárgya aranyat érhet.
Bemutatjuk Kiss Pált, a PENG-FARM Kft. ügyvezetőjét.
A foci-EB és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A nyúlhús régebben sokkal többször került a magyar családok asztalára, mint manapság. Nem túlzás azt mondani, hogy mára már szinte teljesen kikopott az étrendünkből,
A tavasz beköszöntével a vadak is egyre aktívabbak, ami komoly veszélyt jelenthet mind az autós, mind az állat szempontjából.
Az előző évekhez képest drasztikusan csökkent a méz felvásárlási ára Magyarországon, ami nem tett jót a méhészeknek.
Ha nem vigyázunk, Oroszország a jövőben a műtrágya révén gyakorolhat nyomást az Európai Unió mezőgazdaságára.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.