Ilyen az eredeti magyar lángos? Pofonegyszerű elkészíteni
Kevéssé ismert lángosváltozat a rongyos lapótya, amelyet sós és édes változatban is sütöttek régen.
Kevéssé ismert lángosváltozat a rongyos lapótya, amelyet sós és édes változatban is sütöttek régen.
Zilahy Ágnes 133 éves receptjét elevenítettek fel, amikor elkészítették a tepertős vakarcsot.
Sok ínyenc a bárány fejét akarja, sőt igazi különlegességnek számít az állat szeme is.
Még ha nem is érett be, számos felhasználási lehetőség rejlik a zöld paradicsomban.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
Egy izraeli cég új laborhús-előállítási módszert fejlesztett ki, amellyel gyorsabban, könnyebben növeszhető műhús.
Októbertől egész Franciaországban meg fog változni a bagett és a kenyérfélék receptje.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Közeleg a hűvös idő, elő a gyógyteákkal!
Volt, hogy kétszer annyian kerestek recepteket online, mint korábban.
Hosszú évek tanulása és tapasztalatszerzése került minden egyes üvegbe.
Új rovat indult a HelloVidéken.
Valójában még nem lehet tudni, mikor vezetik be az elektronikus recepteket.
Rendesen megváltozott az emberek életvitele.
Igenis válogatósak vagyunk.
Avokádó és gomba!
Május 20-21-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrofood és Agrofuture Konferenciáját Kecskeméten.
A jelenlegi helyzetben, amikor a költségek magasak, az árak pedig hullámzóak, a józan, megfontolt gazdálkodás válik kulcsfontosságúvá.
A vízmegtartás és az öntözés hiánya továbbra is komoly problémát jelent a magyar mezőgazdaságban.
Az előrejelzések szerint a 12 éves mélypontra süllyedhetnek idén a globális zárókészletek a kukoricából.
Az elmúlt hetekben több száz szakember távozott az USDA állategészségügyi részlegéből.
A modern gazdálkodás új szintre lép a HARDI permetezőgépeivel – innováció, pontosság és hatékonyság egyetlen gépben, az Agrotec Magyarországtól.
A szőlőültetvények egészsége és hozama számos tényezőtől függ, beleértve a környezeti hatásokat, valamint a kórokozók és kártevők jelenlétét.