Leporolták az ősrégi receptet: ez az étel ma is mindenkit meghódít
Zilahy Ágnes 133 éves receptjét elevenítettek fel, amikor elkészítették a tepertős vakarcsot.
Zilahy Ágnes 133 éves receptjét elevenítettek fel, amikor elkészítették a tepertős vakarcsot.
Sok ínyenc a bárány fejét akarja, sőt igazi különlegességnek számít az állat szeme is.
Még ha nem is érett be, számos felhasználási lehetőség rejlik a zöld paradicsomban.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
Egy izraeli cég új laborhús-előállítási módszert fejlesztett ki, amellyel gyorsabban, könnyebben növeszhető műhús.
Októbertől egész Franciaországban meg fog változni a bagett és a kenyérfélék receptje.
A koronavírus után öt markáns gasztronómiai irányzat figyelhető meg Németországban.
Közeleg a hűvös idő, elő a gyógyteákkal!
Volt, hogy kétszer annyian kerestek recepteket online, mint korábban.
Hosszú évek tanulása és tapasztalatszerzése került minden egyes üvegbe.
Új rovat indult a HelloVidéken.
Valójában még nem lehet tudni, mikor vezetik be az elektronikus recepteket.
Rendesen megváltozott az emberek életvitele.
Igenis válogatósak vagyunk.
Avokádó és gomba!
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.