Tovább drágulnak az élelmiszerek itthon: foghatják a fejüket a magyarok
Mélynek kell lennie a pénztárcáknak ahhoz, hogy a húsvéti kedvenceket megvehessük.
Mélynek kell lennie a pénztárcáknak ahhoz, hogy a húsvéti kedvenceket megvehessük.
Elárulta a szakértő, mire kell okvetlenül odafigyelni a húsvéti sonka megvásárlásakor.
Magyar alapanyagból nem volt hiány az idén, bőséges hazai húsvéti sonka kínálat várja a vásárlókat.
Folyamatosan csapásokat kap a magyar húsipar, fel van adva a lecke az ágazat szereplőinek.
Rengeteg magyar tartja fontosnak, hogy magyar gyártótól származó, magyar sonka kerüljön a húsvéti asztalra.
A sertéságazat súlyos gondokkal küzd, ami befolyásolhatja az ünnepi kínálatot és árakat.
Az árrésstop hatására jelentős átrendeződés történt az élelmiszerárakban a magyar boltokban.
Hungarikum lett a kocsi, a szaloncukor és a hatvani Aranyfácán sűrített paradicsom.
A megkérdezett húsfeldolgozók legalább a tavalyihoz hasonló forgalomra számítanak, többségük 5-15 százalékos növekedést vár az idei húsvéttól.
Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint.
Az olcsóbb sonkák nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe - ez a minőség romlásával is jár.
Hatalmas a bizonytalanság a hazai sertésszektorban, nem tudni, mi vár az ágazat szereplőire.
Hiába lesz akciós idén a húsvéti sonka, még így is brutálisan megdrágult tavaly óta.
A klímaváltozás miatt kerülhet veszélybe a világhírű spanyol sonkakülönlegesség.
Újabb híres élelmiszer, az ibériai sonka válhat a pusztító szárazság áldozatává.
Nincs húsvét sonka nélkül!
Lezárult a tavaszi szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első szakasza.
Meglepő eredmény született.
Így lesz maradékmentes a húsvét.
Ragaszkodunk a bevált gyártók termékeihez.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.