Így isznak alkoholt a magyarok: érdekes adatok érkeztek
A Magyar Szeszipari Szövetségadatai szerint átlagosan több mint két italt fogyasztanak a magyarok egy alkalommal.
A Magyar Szeszipari Szövetségadatai szerint átlagosan több mint két italt fogyasztanak a magyarok egy alkalommal.
Egy térségben már bevezettek korlátozást, azóta csökkent az alkoholfogyasztás, kevesebb a rendbontás és a verekedés.
Visszaesett a francia borok és szeszes italok exportja tavaly az egy évvel korábbi rekordszintről.
A nyomozók bűnügyi információkra alapozva ellenőrizték a helyi szeszfőzde üzemeltetőjének és családtagjainak ingatlanait.
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy uniós földrajzi árujelző oltalmat kapjon a Borzag pálinka.
A brutális drágulás komoly gondokat okoz a vidéki pálinkafőzőknek, a minőségi párlatok esetében még 30-40%-os áremelkedés sem elképzelhetetlen.
Hatalmas siker.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.