Ez durva: őrület, mennyiért kelnek el a magyar borok külföldön
A külföldre került bormennyiség a 2021-es 905,6 ezer hektolitert túlszárnyalva 1,164 millió hektoliter volt 2022-ben.
A külföldre került bormennyiség a 2021-es 905,6 ezer hektolitert túlszárnyalva 1,164 millió hektoliter volt 2022-ben.
Mád nem hagyja magát, és a hegyközségektől függetlenül szervezi önmagát tovább, nem várva a "borvidéki csodát" tétlenül.
A klímaváltozás és az ökológiai szemlélet lesz a Tokaj Wine Congress fő témája november 13. és 16. között.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Szupermenta tesztjén is bizonyították kiválóságukat a tokaji aszú.
Botritisz nélkül nincs aszú, de a klímaváltozás komoly átalakulásokat hozhat a világörökségi borvidéken.
Egy forradalmian új gasztro-turisztikai attrakció van kialakulóban Tokaj-Hegyalján.
Nem akármilyen képzés indul a Tokaj-Hegyalja Egyetemen.
Zajlanak az események a Tokaj-Hegyalja Egyetem háza táján.
Ide érdemes lehet elköteleződni.
Nemzetközi szinten is csúcsminőség készül Tokajban.
Szepsy István: a csúcsminőségű borokhoz évtizedek munkája szükséges.
Alapítványi tulajdonban folytatja munkáját a Grand Tokaj Zrt.
Megdöbbentőek a számok.
Évtizedek óta nem volt ilyen a rügyfakadás.
Óriási siker!
Megjelent a TokajKalauz negyedik kiadása.
Tokaji gin lett a világ egyik legjobbja
Tokaji borász lett a Borászok Borásza.
Meglepő fordulat.
Mindössze 20 darab létezik belőle a világon.
Modernizáció és robotizáció nélkül a magyar élelmiszeripar nem tud versenyképes lenni.
Az öt év átlagát tekintve az 52 százalékot is meghaladta a kukorica termésmennyiségének visszaesése Magyarországon.
A legtöbb mezőgazdasággal foglalkozó szakember számára ismert fogalom a mezőgazdasági vadkár.
A magyar almatermelési színvonal 50-70%-kal marad el az európai top5 ország szintjétől.
Több tényező is közrejátszik a friss pékáruk, például a kenyér, a zsömle árának alakulásában, de az biztos, hogy az energiaáraknak komoly hatása van.