Muzeális ajándékot vihetett haza a kínai elnök

Muzeális ajándékot vihetett haza a kínai elnök

agrarszektor.hu
Hszi Csin-ping kínai elnök Magyarországi látogatása végén egy muzeális Tokaji Aszúval és komoly Tokaji-borválogatással lett gazdagabb – írja közleményében a Wines of Hungary. 

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A közlemény emlékeztet: Hszi Csin-ping a tokaji borhoz hasonlította a két nép jó kapcsolatát, a kínai elnök szerint ugyanis

A kínai–magyar barátság olyan, mint a jó tokaji bor: illatos, édes, tartalmas és tartós.

Ehhez pontosan illő ajándékot kapott a miniszterelnöktől.

Rókusfalvy Pál, nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos az elmúlt időszak két hivatalos kínai útján is tapasztalhatta a kínai nép Magyarország iránti általános rokonszenvét és a magyar borok, kiemelten a Tokaji és a Bikavér iránti érdeklődést. Ezzel összhangban több olyan együttműködési szándéknyilatkozatot is aláírt, amely a magyar borok ázsiai promócióját, piacrajutását segítik majd – teszi hozzá a közlemény.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?