Lehullt a lepel: váratlan dolog derült ki a tejtermékekről, ezt tudnod kell
A tavalyi évben tejfeldolgozás terén a sajt és a vaj előállítása dominált: a teljes tej mintegy 70%-át használták fel erre a célra.
A tavalyi évben tejfeldolgozás terén a sajt és a vaj előállítása dominált: a teljes tej mintegy 70%-át használták fel erre a célra.
A nagy svájci sajtgyártó is felismerte a legújabb technológiákban rejlő lehetőségeket.
Mire számíthatnak 2022-ben a pezsgőborok kedvelői?
Íme a legfőbb tudnivalók a pincéről és a legfontosabb berendezésekről.
1889-ben palackozták a két tokaji esszenciát, melyek kalapács alá kerülnek.
Elárverezik az egyik palack bordeaux-i bort.
Verhetetlenek a hagyományos, érlelt, füstös ízjegyek.
Van olyan húskészítmény, aminek nem változott az ára tavaly óta.
Tokaji aszús hordókban készült a Dictador különleges prémium rumja.
Immáron pezsgőt is készítenek Badacsonyban.
Ez a magyar sajtok közül az első.
Elrendelték a termékek megsemmisítését.
Vigyázat, lehet, hogy olyat is megtud, amit eddig nem akart!
A precíziós technológiák alkalmazása és a rezisztenciakezelés ma már nemcsak lehetőség, hanem szükségszerűség a fenntartható és versenyképes kukoricatermesztés érdekében.
A kiskertek művelése az öngondoskodáson túl állandó elfoglaltságot és új célt is adhat a hátrányos helyzetű családoknak.
A szakértő szerint a 2025-ös év még az előzőnél is gyengébb lehet, hacsak nem jönnek ki hamar az új pályázati kiírások.
Volumenében továbbra is takaréklángon van a termékpálya, értékben pedig még csökken is.
2023-ban olyan megállapodás született a WWF és a K&H között, amelynek célja a biodiverzitás fontosságára való figyelemfelhívás.
Az elmúlt évek időjárási anomáliái – különösen a csapadékszegény, aszályos tavaszok – folyamatosan növelik a posztemergens gyomirtási technológiák jelentőségét a kukoricatermesztésben.