Akkumulátorral akartak fosztogatni az orvhalászok

agrarszektor.hu
Orvhalászat miatt indítottak nyomozást három férfi ellen, akik a Kaposon akartak akkumulátorral halászni. A rendőrök az orvhalászokat tetten érték, a bűncselekményhez használt tárgyakat pedig lefoglalták.

Közeleg a tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye: Agrárium 2024 konferencia, március 19., Kecskemét

Előad többek között Nagy István, Kulik Zoltán, Andréka Tamás, Győrffy Balázs, Éder Tamás, Hadászi László, Ruck János, és még sokan mások.

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Tamási Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást három férfi ellen - közölte a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak szeptember 9-én Szakály közelében a Kaposhoz mentek, majd egy gumicsónakba ültek és tiltott módon, egy akkumulátor használatával kíséreltek meg halászni.

A rendőrök az orvhalászokat tetten érték. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 40 éves szakályi férfit, egy 24 éves üllői férfit, valamint társukat, egy 22 éves hőgyészi fiatalembert. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

A nyomozók a bűncselekményhez használt tárgyakat, valamint a gyanúsítottak lakhelyén tartott házkutatás során különböző halászati eszközöket foglaltak le. Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Heti fókusz: STOP STRESSZ! (x)

A tél végi szokatlanul meleg időjárás után fel kell készülnünk a kora tavaszi fagykárok megjelenésére szántóföldi kultúráinkban is.

Támogatott tartalom

Nagy termőképességű LG kukoricák (x)

Tavaly rég nem látott mélységbe zuhant a kukorica vetésterülete Magyarországon. A VSZT felmérése szerint a vetésterület 746 ezer ha körül alakult a 2023-as évben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?