Egy ország, amelyre különleges partnerként tekintünk

agrarszektor.hu
Különleges szakmai partnerként tekint Ugandára Magyarország. Az afrikai ország élelmiszerbiztonsági fejlesztési elképzelései az agrártárca szerint üzleti lehetőséget nyújthatnak a magyar agrárcégek számára is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Megosztaná Magyarország agrárszakértelemben szerzett tapasztalatait Ugandával is - jelentette ki Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára, aki Okello Oryem, ugandai külügyminiszter-helyettessel tárgyalt. Az államtitkár kiemelte az agrárinnovációs megoldásokat a víztakarékos növénytermesztésben, illetve a magyar állategészségügyi tapasztalatokat, amelyek szerepet játszhatnak a klímaváltozás miatti új betegségek és paraziták elleni küzdelemben.

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


Uganda arra törekszik, hogy termékei megfeleljenek az európai sztenderdeknek, ezért ennek megfelelő élelmiszerbiztonsági rendszer felállítását tervezik. A kelet-afrikai ország részlegesen kiaknázott mezőgazdasági potenciállal bír, így agrárfejlesztési elképzelései a magyar technológia- és szaktudás-exportban lehetőséget teremthetnek a magyar vállalatoknak - hangzott el az egyeztetésen.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?