Rangos elismerést kapott a PICK szalámi: TOP 100-as listára került a magyar termék

Rangos elismerést kapott a PICK szalámi: TOP 100-as listára került a magyar termék

agrarszektor.hu
A vezető német élelmiszeripari szaklap rangos elismerését, a Lebensmittel Zeitung Top-Marke 2021 díjat vehette át a szalámi kategória győzteseként a PICK, ugyanis az eladásait leggyorsabban növelő márkának bizonyult a német piacon a tavalyi évben. A német díj azt is bizonyítja, hogy egyre több külföldi család is előszeretettel választja a több mint 150 éves magyar márka szalámi termékeit.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Nem ez az első elismerés, amit a PICK kapott, hiszen legutóbb például 2020-ban egy fogyasztói ízteszten a legfinomabb téliszaláminak ítélték meg a kutatásban résztvevők a márka termékét, íze, illata és állaga alapján. Most pedig elnyerte a Lebensmittel Zeitung vezető élelmiszeripari szaklap rangos Top-Marke 2021 díját, a szalámi élelmiszerkategória győzteseként - olvasható PICK közleményében. Ezzel a díjjal felkerült a TOP 100-as listára is, melyen az év 100 legsikeresebb termékét összesíti a német szaklap.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A díj elnyerésében nagy szerepe volt annak, hogy a 2020-as német fogyasztói adatok alapján a kategóriában a PICK szalámi termékek értékesítése nőtt a legnagyobb mértékben Németországban. A díjazottak besorolását megalapozó, 30 000 német háztartást képviselő fogyasztói panelkutatás arra mutat rá, hogy a növekedés motorja a márkát vásárló háztartások számának bővülése volt. A vállalat vezérigazgatója, Takács István elárulta, hogy azért is fontos ez az elismerés, mert így nemcsak itthon, hanem a külföldi piacokon is ismerik, illetve elismerik. A PICK szalámi termékek széles körben megtalálhatók a német üzletek polcain, a kiskereskedelmi forgalom meghatározó részét bonyolító üzletekben. 

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?