Rangos elismerést kapott a PICK szalámi: TOP 100-as listára került a magyar termék

Rangos elismerést kapott a PICK szalámi: TOP 100-as listára került a magyar termék

agrarszektor.hu
A vezető német élelmiszeripari szaklap rangos elismerését, a Lebensmittel Zeitung Top-Marke 2021 díjat vehette át a szalámi kategória győzteseként a PICK, ugyanis az eladásait leggyorsabban növelő márkának bizonyult a német piacon a tavalyi évben. A német díj azt is bizonyítja, hogy egyre több külföldi család is előszeretettel választja a több mint 150 éves magyar márka szalámi termékeit.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Nem ez az első elismerés, amit a PICK kapott, hiszen legutóbb például 2020-ban egy fogyasztói ízteszten a legfinomabb téliszaláminak ítélték meg a kutatásban résztvevők a márka termékét, íze, illata és állaga alapján. Most pedig elnyerte a Lebensmittel Zeitung vezető élelmiszeripari szaklap rangos Top-Marke 2021 díját, a szalámi élelmiszerkategória győzteseként - olvasható PICK közleményében. Ezzel a díjjal felkerült a TOP 100-as listára is, melyen az év 100 legsikeresebb termékét összesíti a német szaklap.

Nevezzen a 2021-es Portfolio Agrárdíjakra!

Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.

A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2021. június 30-ig.

A díj elnyerésében nagy szerepe volt annak, hogy a 2020-as német fogyasztói adatok alapján a kategóriában a PICK szalámi termékek értékesítése nőtt a legnagyobb mértékben Németországban. A díjazottak besorolását megalapozó, 30 000 német háztartást képviselő fogyasztói panelkutatás arra mutat rá, hogy a növekedés motorja a márkát vásárló háztartások számának bővülése volt. A vállalat vezérigazgatója, Takács István elárulta, hogy azért is fontos ez az elismerés, mert így nemcsak itthon, hanem a külföldi piacokon is ismerik, illetve elismerik. A PICK szalámi termékek széles körben megtalálhatók a német üzletek polcain, a kiskereskedelmi forgalom meghatározó részét bonyolító üzletekben. 

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?