Erős kijelentést tett az államtitkár a magyar erdőtörvényről
A WWF által is díjazott állami erdőgazdálkodók célja az erdők megőrzése, gyarapítása és megújítása.
A WWF által is díjazott állami erdőgazdálkodók célja az erdők megőrzése, gyarapítása és megújítása.
A fődíjas neve a Szent István Bazilikával szemközti Zrínyi utcában található Csillagok Sétányára is kikerül.
Ezen öt szakember közül fogja valaki megkapni 2025-ben a Borászok Borásza díjat.
A Bábolna TETRA Kft. napjainkra már több mint 60 országot lát el tojóhibridekkel.
Szakmai fórummal egybekötött eseményen díjazta a gazdákat a Kukorica Kör Egyesület.
Itt vannak a Fruit Logistica 2022 innovációs díjának győztesei!
Új időszámítás jöhet a kukorica és az őszi kalászosok termesztésében.
Átadták a Jánossy Andor-díjat.
Mesterséges intelligenciával a parlagfű ellen.
A járványhelyzet nehézségeit az agráriumban is gyors kilábalás követheti.
Átadták a 2020. évi Agrár Innovációs Díjat.
Szépen szerepeltek a magyar borok a Decanter World Wine Awards idei versenyén.
Egyre több külföldi választja a magyar márka szalámi termékeit.
Két magyar pezsgő is nyert egy nemzetközi megmérettetésen.
Júniusban a borászok számára is megnyílnak az újabb fejlesztési lehetőségek.
Kína a magyar bor egyik legnagyobb vásárlója.
A pezsgő hazájában is tudott nyerni.
A Szent István Egyetem élelmiszermérnöke lett az év borásza.
Idén a kadarka törköly nyerte el a megtisztelő címet.
LIFE-díjat kapott a FIRELIFE projekt.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Az elmúlt év megmutatta, hogy a fagyok, a szárazság és a kártevők egyaránt képesek megtépázni a gazdák munkáját.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
A tavalyi évhez képest beindulni látszik a magyar mezőgéppiac, de még sehol sem vagyunk a 2023-as számoktól.
Egy veteményeskerttől sokkal többet kaphatunk, mint a szendvicsekre kerülő friss uborka, paprika vagy paradicsom.