Videón a SPAR üzeme, ahol évi 20 millió kg húst dolgoznak fel

Videón a SPAR üzeme, ahol évi 20 millió kg húst dolgoznak fel

agrarszektor.hu
A 20 éves SPAR Regnum húsüzemében járt a Pénzcentrum Bicskén, évente 20 millió kilogrammnál is több húst dolgoznak fel, csúcstechnológiával. A SPAR Regnum ma már az évi 19 millió kilogramm bontott sertés- és 1,1 millió kilogramm bontott marhahús feldolgozása mellett sajtszeleteléssel is foglalkozik, emellett oktatási központként is működik.    

JÖVŐ HÉTEN AGROFOOD 2024 ÉS AGROFUTURE 2024 KONFERENCIA | KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Az AgroFood 2024 konferencián előadóink között lesz Nobilis Márton, Hollósi Dávid, Gyuricza Csaba, Giacomo Pedranzini és Ruck János is!

Az AgroFuture 2024 konferencián előad Feldman Zsolt, Hadászi László, Nemes Imre, Petri Bernadett és Vajda Péter is!

Regisztráció most 15% kedvezémnnyel, kombinált jeggyel, az AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!

A SPAR Regnum húsüzeme 20 évvel ezelőtt kezdte meg a termelést. Az áruházlánc összesen több mint 8 milliárd forintot fordított létrehozására és a későbbi fejlesztésekre. Jelenleg több mint 360 ember dolgozik az üzemben, akik tavaly az indulási húsmennyiség 120-szorosát állították elő a legmagasabb színvonalon és higiéniai szabványok szerint.

A húsüzem magas minőségű sertés- és marha tőkehúsokat, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítményeket forgalmaz, a REGNUM, a SPAR és az S-BUDGET márkanevek alatt. Az áruházlánc így biztosítja üzleteiben a naponta friss, egyenletesen magas minőségű, ellenőrzött és változatos húskínálatot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?