Nem csökken a sárgarépa ára: rekordmagas áron adják ezeken a piacokon

Nem csökken a sárgarépa ára: rekordmagas áron adják ezeken a piacokon

agrarszektor.hu
A 22. héten megkezdődött az új termésű sárgarépa árusítása az osztrák piacokon. Az értékesítés a koraiságnak megfelelő magas árakon történt, amelyek két hét alatt sem csökkentek. A rekordmagasságú árak mellett az időjárás sem kedvez a zöldségnek.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Június elején Ausztriában az időjárási körülmények miatt korlátozott hazai korai kínálat találkozik a stabil belföldi kereslettel sárgarépából. Az újtermésű, szerény mennyiségű sárgarépát elsősorban a belföldi élelmiszer-kiskereskedelemben értékesítik, a jellemző átlagár az előző héthez képest nem változott: 95-100 euró/100 kg között mozog - írja a FruitVeb.

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép forrása: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?