Elindult a bor.hu

agrarszektor.hu
Bor.hu néven június 26-ától elindul az első magyarországi hivatalos borportál - jelentette be Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár, dr. Simon Péter az Agrármarketing Centrum (AMC) igazgatója és Kiss Eliza projektmenedzser.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Elindul Magyarország hivatalos boros weboldala, a bor.hu

A "Magyar bor mindenkor", illetve a "Jó bornak is kell a cégér" mondásokból kiindulva a hiánypótló weboldal célja a magyar bor hírnevének öregbítése,  A projektekkel kapcsolatos hírek, pályázati felhívások és vonatkozó jogszabályok ismertetésén túl az oldalt üzemeltető AMC átfogó ismerettárat kíván létrehozni a bor iránt érdeklődő közönség számára is. Böngészhetővé válnak a magyar borvidékek, birtokok leírásai és térképei, a különféle szőlőfajták, valamint a borok széles skálája a fehér boroktól kezdve a testes vörös borokon át a természetes desszertborokig, borkülönlegességekig jogtiszta, letölthető képekkel.

Cél a bor, mint kultúrateremtő- és társadalomépítő erő bemutatása, a borászok közötti összefogás segítése, értékteremtés, továbbá a hazai borvidék kincseinek feltárása.

Az oldalnak nem célja a reklám, kiemelten egy konkrét pincészetet vagy bort sem támogat, igyekszik semleges maradni, így bármilylen pincészet előtt nyitva áll.

"Minden nagyobb bortermelő ország rendelkezik hivatalos boros honlappal. Olyan átfogó adattartalom létrehozására törekszünk, amely így, együtt egy magyar webtartalomban sem volt eddig elérhető" - mondta Simon Péter, az Agrármarketing Centrum igazgatója.

A tartalmak természetesen nem csak magyar nyelven lesznek elérhetőek: készül a honlap angol nyelvű mutációja (július 15-től), és hamarosan várható a német és az orosz verzió is. A folyamatosan bővülő tematika mellett naponta frissülő hírek is várják majd az olvasókat.

 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?