2020. február 28. péntek Elemér

Hírek - Élelmiszer

Ilyen munkakörülmények várják Csányiék alkalmazottait

Modernizálja HR folyamatait a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató érdekeltségébe tartozó Bonafarm Csoport. A cél, hogy jobban össze tudják hangolni a 6500 főt foglalkoztató tagvállalatok együttműködését.
 
 

HR rendszereinek felhőbe költöztetése mellett döntött a több mint 6500 főt foglalkoztató Bonafarm Csoport, hogy elősegítse a szervezetnél zajló kultúraváltást, és modernizálja HR folyamatait – áll a szolgáltató SAP Hungary Kft. közleményében. A fejlesztésnek köszönhetően Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalatcsoportja jobban össze tudja majd hangolni a tagvállalatok – például a Sole-Mizo Zrt., a Pick Zrt., vagy a Csányi Pincészet Zrt.– közötti együttműködést.

Az új funkciók révén már az új belépő első napján rendelkezésre tud állni a munkavégzéshez szükséges összes eszköz, egyénre szabott információ. Így például nem fordulhat elő, hogy az új munkatárs laptopját még nem rendelték meg, vagy várnia kell valakire, aki elmondja, hogy milyen adminisztratív lépéseket kell megtennie az adott területen (például tűzvédelmi oktatáson való részvétel) - derül ki a közleményből.

Dolgozók a pécsi Pick üzemben

A rendszer a hagyományos, nagyvállalati megoldásoktól eltérő, Facebookhoz vagy Linkedinhez hasonló felhasználói élményt ígér. Ennek része, hogy a szervezethez jelentkezők megújult karrieroldallal találkoznak majd, és mobilról is menedzselhető lesz a teljes jelentkezési folyamat.

Az újfajta toborzás, beléptetés mellett hasonlóan egyszerűbbé, dolgozóbaráttá válnak az olyan HR folyamatok is, mint például az éves céltervezés és teljesítményértékelés, az utódlástervezés, valamint minden adat okoseszközről is könnyen elérhetővé válik. Az SAP SuccessFactors rendszerétől három éven belüli megtérülést vár az élelmiszeripari csoport. A felhőtechnológiát kihasználó HR megoldás várhatóan 2017 év végétől áll szolgálatba.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárium 2020 Konferencia

  Az agrárium jelen és jövője

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu