Ilyen munkakörülmények várják Csányiék alkalmazottait

agrarszektor.hu
Modernizálja HR folyamatait a Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató érdekeltségébe tartozó Bonafarm Csoport. A cél, hogy jobban össze tudják hangolni a 6500 főt foglalkoztató tagvállalatok együttműködését.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

HR rendszereinek felhőbe költöztetése mellett döntött a több mint 6500 főt foglalkoztató Bonafarm Csoport, hogy elősegítse a szervezetnél zajló kultúraváltást, és modernizálja HR folyamatait - áll a szolgáltató SAP Hungary Kft. közleményében. A fejlesztésnek köszönhetően Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalatcsoportja jobban össze tudja majd hangolni a tagvállalatok - például a Sole-Mizo Zrt., a Pick Zrt., vagy a Csányi Pincészet Zrt.- közötti együttműködést.

Az új funkciók révén már az új belépő első napján rendelkezésre tud állni a munkavégzéshez szükséges összes eszköz, egyénre szabott információ. Így például nem fordulhat elő, hogy az új munkatárs laptopját még nem rendelték meg, vagy várnia kell valakire, aki elmondja, hogy milyen adminisztratív lépéseket kell megtennie az adott területen (például tűzvédelmi oktatáson való részvétel) - derül ki a közleményből.

A rendszer a hagyományos, nagyvállalati megoldásoktól eltérő, Facebookhoz vagy Linkedinhez hasonló felhasználói élményt ígér. Ennek része, hogy a szervezethez jelentkezők megújult karrieroldallal találkoznak majd, és mobilról is menedzselhető lesz a teljes jelentkezési folyamat.

Az újfajta toborzás, beléptetés mellett hasonlóan egyszerűbbé, dolgozóbaráttá válnak az olyan HR folyamatok is, mint például az éves céltervezés és teljesítményértékelés, az utódlástervezés, valamint minden adat okoseszközről is könnyen elérhetővé válik. Az SAP SuccessFactors rendszerétől három éven belüli megtérülést vár az élelmiszeripari csoport. A felhőtechnológiát kihasználó HR megoldás várhatóan 2017 év végétől áll szolgálatba.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?