Ingyenes gyümölcs- és zöldségfeldolgozási program indul

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága - az ingyenes szakmai programsorozata keretein belül - meghirdeti a "Tanuljunk együtt! - Zöldség-gyümölcs feldolgozás" elnevezésű rendezvényét.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban - írja közleményében a kamara. 

A kamara a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programját idén külön kezdő és haladó szinten hirdeti meg. A feldolgozással most ismerkedők számára egy 2x2 napos programot állított össze, ahol az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetősége a résztvevőknek. Az előző programok tapasztalatai alapján a tematika úgy alakult ki, hogy a szükséges információkat kellő részletességgel kaphassák meg a program résztvevői, ehhez pedig indokolt volt az időtartam bővítése. A terméket előállító tagoknak - akik az előző félévekben már részt vettek a rendezvényen - pedig az előállítás aktuális kérdéseire kívánja a köztestület megadni a választ.

A tavaszi félévre tervezett események időpontja:

2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul
2019. május 10-11. - Haladó csoport

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét tudja a kamara biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?