2020. június 5. péntek Fatime

Hírek - Élelmiszer

Sokat fizet a földgázért? - Csökkentenék a költségeket

Vezetékes földgázbeszerzési tendert indít tagjai számára az év első felében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a 2018/2019-es gázévi energiaköltségek csökkentésére. A NAK az igények megismeréséhez felmérést is indított.
 
 

A tendert a NAK azok számára indítja, akik közepes és nagy - legalább mintegy 10 ezer köbméteres - éves gázfogyasztással rendelkeznek. A kezdeményezéssel a kamara közleménye szerint a tagok alacsonyabb gáz- és rendszerhasználati díjakkal és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak majd gázenergiához. A gázfogyasztási szokások és igények megismeréséhez a NAK portálján 2018. február 14-től felmérés indult, amely március 14-ig tart.

A beérkezett energetikai adatokból a NAK energetikai adatbázist hoz létre – derül ki a közleményből. Piacfelmérési céllal a kereskedőktől előzetes árajánlatokat kérnek be, majd kialakítják a tenderfelhívás részleteit és kiírják a tendert. A legjobb feltételeket biztosító, nyertes energiakereskedővel a tenderen résztvevő kamarai tagok egyénileg szerződhetnek majd le.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  A szakértő szemével

  Támogató:
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu