8-10 fokos lehűlés jön, de döntően száraz marad az időjárás

agrarszektor.hu
A legfontosabb, hogy kis valószínűséggel kapunk esőt az elkövetkező napokban. Csak néhol várható szombaton csapadék, jövő hét kedden pedig mindenütt egy kevéske eshet. A mezőgazdasági munkákhoz kaptunk még egy kis haladékot, de a tüzelőt már érdemes bekészíteni a kandalló mellé.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Péneteken még túlnyomóan derült vagy gyengén felhős, száraz idő lesz. Több helyen megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között várható. Az éjszakai hőmérséklet jellemzően 12 és 15 fok között alakul. Szombaton a többórás napsütés mellett szakadozott felhősáv vonul át felettünk észak felől. Néhol - inkább a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység térségében - futó zápor előfordulhat, itt alacsonyabb lesz a hőmérséklet is.

Vasárnap hűlni kezd a levegő. Keddtől már az éjszakai hőmérséklet 9-14 fok között várható, és nappal is csak 19-22 fokig kúszik fel a hőmérséklet. Az éjszakai hideg miatt a talaj és a lakások hőmérséklete is gyorsan esni fog. A mezőgazdasági munkákhoz kaptunk még egy kis haladékot, de a tüzelőt már érdemes bekészíteni a kandalló mellé.

Pillanatnyilag még túl nedves a talaj, de a jövő héten újra alkalmassá válik a bekarítási munkák folytatásához:

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?