Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?
Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
A század végére évente körülbelül 120 millió embert fenyegethet egyidejűleg a súlyos aszály. A kutatók elemzése szerint a leginkább érintett régiók közül sok már most is sérülékeny, ezért nagy a valószínűsége annak, hogy ezek a szárazságok humanitárius katasztrófává válhatnak. A kutatók eredményei azt mutatják, hogy Észak- és Dél-Amerika egyes területein nagyobb valószínűséggel jelentkezik majd ilyen összetett aszály a jövőben, mint Ázsiában, ahol az előrejelzések szerint a mezőgazdasági területek nagy része csapadékosabbá válik. Az Amerikában előállított élelmiszerek ezért érzékenyebbek lehetnek az éghajlati problémákra - írja a 24.hu az EurekAlerten alapján.