Így dolgozik egy hathengeres profi Steyr (videó)

agrarszektor.hu
Nálunk csak tavaly óta kapható a legújabb hathengeres Steyr-modell, amelyik leginkább a váltójára büszke, de nem panaszkodhat a lóerőkre és az emelési teljesítményre sem. Eközben a gépkezelő kényelméről sem feledkezik meg.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az új 6145-ös sorozatszámú Steyr Profi csak tavaly óta elérhető a piacon, de máris sokan megkedvelték. A profi youtuberek és a profi mezőgépészek között kicsi lehet az átfedés, mert még csak most kezdenek megjelenni az első szép videók a gép munkájáról a gyakorlatból. Egy osztrák gépbubus felvételét adjuk közre - ez már tavalyelőtt felkerült a videómegosztóra. Kelet-Európába egy évvel később érkezett el az új modell.

Az új modellel a Steyr egy hathengeressel bővíti eddigi szériáját, ami a 4115, 4125, 4135 és 4145 -ös modellekből állt. Fokozatmentes (CVT) váltója van, a szíve egy FPT-Ecotech Common-Rail dízelmotor, melynek névleges teljesítménye 145 lóerő, de a motorteljesítmény-menedzsmentnek köszönhetően akár 175 lóerő is kihozható a gépből.  A már jól bevált S-Control 8 váltó 24 fokozatban három csoportban működik, amelyek átfedik egymást. Opcionálisan mászófokozatai is elérhetők, összesen 48 x 48 fokozatot biztosítva. A munka hatékonyságát a sok automata funkció is fokozza. Hidraulikus rendszerét egy 150 l/min-es pumpa működteti, a maximális emelési teljesítménye hátul 7115 kg, elől pedig 3100 kg.

Rugózott fülékéje mindkét oldalról nyitható, belmagassága alacsobbra és magasabbra is kérhető. A fülke belsejében a zajszint mindössze 69 dB. Természetesen a klímaberendezés része az alapfelszereltségnek, ahogy a kartámaszba beépített joystick-os multicontroller is. Kijelzője egy S-TECH 700, ISOBUS-kapcsolattal.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?