Amerikai tankok tarolták le a kukoricát: pánikba estek a gazdák (videó)

Agrárszektor
Eltévedt az Egyesült Államok hadserege, ezért át kellett vágniuk Románia egyik agrárvidékén. Elsőre elég ijesztő, amikor valakinek a földjén keresztülmennek a tankok, így a helyiek rendesen pánikba estek, a termés egy része pedig megsemmisült.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Kukoricásba tévedt amerikai tankok döbbentettek meg román gazdálkodókat a Romániában található Ialomita megye egyik agrárvidékén - írja a 444 a Defence News-ra és az Agronitel-re hivatkozva. Mint az eredeti hírből kiderül, a helyiek nem is megdöbbentek, hanem pánikba estek, mert Abrams típusú tankok vágtak át a szántókon, maguk alá temetve a sarjadó kukoricát, napraforgót és búzát.

A lap azt írja, hogy néhányan megpróbáltak beszélni a katonákkal, de ez sikertelennek bizonyult, ezért a károsultak kihívták a rendőrséget. A román rendőrség ugyan kiment a helyszínre, de kiderült, hogy nem illetékesek ebben az ügyben, ráadásul mire megérkeztek, addigra a hadsereg is eltűnt. A katonák a Saber Guardian 19 nevű nagyszabású hadgyakorlaton vettek részt, ami Románián kívül Magyarországot és Bulgáriát is érinti. A földekre tévedő katonák pedig rossz koordinátákat kaptak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?