Brutális kis bestiák: új traktorokkal jelentkezik a Massey Ferguson

agrarszektor.hu
A Massey Ferguson nemsokára bemutatja a felújított 6700 S széria modelljeit, valamint öt új traktort is piacra fog dobni. Francesco Quaranta, a Massey Ferguson európai és közel-keleti részlegének értékesítéssel, marketinggel és termékmenedzsmenttel foglalkozó igazgatóhelyettese szerint a cég alkotta meg a nagy teljesítményű, négyhengeres traktorok koncepcióját, és ezzel az új szériával azt is meg fogják mutatni, hogy egy ilyen könnyebb, kompaktabb jármű is képes lehet 200 lóerős teljesítményre.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Az új modellek négyhengeres AGCO Power, az EU Stage V kibocsátási követelményeknek megfelelő motorokkal lesznek felszerelve, és 135 és 180 lóerő közötti teljesítmény leadására lesznek képesek. A járművek az Engine Power Management (EPM) rendszernek köszönhetően, ha a végzett munkálatok megkívánják, további 15-20 lóerőnyi extra teljesítményt tudnak majd nyújtani.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most az Agrárszektor Konferenciára!

Az új 6700-as modellek automata Dyna-VT és félautomata Dyna-6 Super Eco váltórendszerrel is megvásárolhatóak lesznek. A traktorokhoz több, különféle talajra kialakított gumiabroncs is kapható lesz, ami tovább növeli a gépek sokoldalúságát és csökkenti a fenntartási és üzemeltetési költségeket.

Az új modelleknél három választható specifikáció lesz elérhető, az Alap, a Hatékony és az Exkluzív. A traktorok mindegyike rendelkezni fog egy beépített érintőképernyős terminállal. Ez vagy a Fieldstar 5 készülék, vagy Massey Ferguson legújabb Datatronic 5 terminálja. Ezekkel a traktor kezelői könnyen hozzáférhetnek a jármű beállításaihoz, és igény szerint változtathatnak is rajtuk. A terminálok mindegyike ISOBUS-kompatibilis és képes futtatni a gyártó valamennyi precíziós alkalmazását.

Valamennyi új traktor kompatibilis lesz a MF Connect nevű applikációval, ami folyamatosan rögzíti az egység tevékenységét, állapotát és mozgását. Az alkalmazás segítségével a traktor tulajdonosa bármikor, bárhonnan lehívhatja az okoskészülékére a jármű aktuális vagy múltbéli naplózott tevékenységét, mozgását, ami a karbantartás szempontjából is kiemelkedő fontosságú lehet.

A cikk eredeti nyelven a Massey Ferguson oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?