Brutális kis bestiák: új traktorokkal jelentkezik a Massey Ferguson

agrarszektor.hu
A Massey Ferguson nemsokára bemutatja a felújított 6700 S széria modelljeit, valamint öt új traktort is piacra fog dobni. Francesco Quaranta, a Massey Ferguson európai és közel-keleti részlegének értékesítéssel, marketinggel és termékmenedzsmenttel foglalkozó igazgatóhelyettese szerint a cég alkotta meg a nagy teljesítményű, négyhengeres traktorok koncepcióját, és ezzel az új szériával azt is meg fogják mutatni, hogy egy ilyen könnyebb, kompaktabb jármű is képes lehet 200 lóerős teljesítményre.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Az új modellek négyhengeres AGCO Power, az EU Stage V kibocsátási követelményeknek megfelelő motorokkal lesznek felszerelve, és 135 és 180 lóerő közötti teljesítmény leadására lesznek képesek. A járművek az Engine Power Management (EPM) rendszernek köszönhetően, ha a végzett munkálatok megkívánják, további 15-20 lóerőnyi extra teljesítményt tudnak majd nyújtani.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most az Agrárszektor Konferenciára!

Az új 6700-as modellek automata Dyna-VT és félautomata Dyna-6 Super Eco váltórendszerrel is megvásárolhatóak lesznek. A traktorokhoz több, különféle talajra kialakított gumiabroncs is kapható lesz, ami tovább növeli a gépek sokoldalúságát és csökkenti a fenntartási és üzemeltetési költségeket.

Az új modelleknél három választható specifikáció lesz elérhető, az Alap, a Hatékony és az Exkluzív. A traktorok mindegyike rendelkezni fog egy beépített érintőképernyős terminállal. Ez vagy a Fieldstar 5 készülék, vagy Massey Ferguson legújabb Datatronic 5 terminálja. Ezekkel a traktor kezelői könnyen hozzáférhetnek a jármű beállításaihoz, és igény szerint változtathatnak is rajtuk. A terminálok mindegyike ISOBUS-kompatibilis és képes futtatni a gyártó valamennyi precíziós alkalmazását.

Valamennyi új traktor kompatibilis lesz a MF Connect nevű applikációval, ami folyamatosan rögzíti az egység tevékenységét, állapotát és mozgását. Az alkalmazás segítségével a traktor tulajdonosa bármikor, bárhonnan lehívhatja az okoskészülékére a jármű aktuális vagy múltbéli naplózott tevékenységét, mozgását, ami a karbantartás szempontjából is kiemelkedő fontosságú lehet.

A cikk eredeti nyelven a Massey Ferguson oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03