Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a lista

agrarszektor.hu
Több mint 12 százalékkal kevesebb traktort vettek a magyar gazdák 2019 októberében, mint egy évvel korábban, ugyanakkor idén eddig összesen közel 2610 traktor talált gazdára, ami 2018 azonos időszakához képest minimális emelkedést jelent. A legkapósabb traktormárka a John Deere, amelyből az év első 10 hónapjában 593-at adtak el, míg tavaly mindössze 510-et. Csökkent ugyanakkor a New Holland márka népszerűsége, de látványosan nőtt a TGB márka iránti érdeklődés.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

2019 októberében az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a TGB, a Polaris és a Kubota voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deereből 55-öt adtak el októberben, ami 13 darabbal kevesebb, mint tavaly ugyanekkor, de New Holland-ból és Polaris-ból is kevesebbet vásároltak most a gazdák, mint 2018 azonos hónapjában. Hatalmas népszerűségnek örvend azonban a TGB, idén októberben 11 darab talált gazdára, míg tavaly ugyanekkor mindössze 2 darab. 2019 első tíz hónapjában sokkal kapósabb volt a John Deere márka, mint tavaly ugyanekkor, idén ugyanis 593 kelt el a tavalyi 510-hez képest. TGB-ből idén 33-at vásároltak a gazdák, míg tavaly mindössze 11-et. A New Holland népszerűsége ugyanakkor látványosan visszaesett, a tavalyi 296-hoz képest ugyanis idén mindössze 205 darabot adtak el októberig. 

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 

2019 októberében összesen 215 traktor talált gazdára Magyarországon, ami a tavalyi mennyiséghez képest 12,2 százalékos csökkenést jelent, 2018 októberében ugyanis 254 traktor kelt el. Szeptemberhez képest minimálisan nőtt a vásárlási kedv, akkor ugyanis csak 191 traktor kelt el, ami a tavaly szeptemberi 234 darabhoz képest látványos csökkenést jelent. 2019-ben eddig összesen 2610 traktort adtak el Mgyarországon, ami a 2018-as 2525-höz képest minimális emelkedést jelent. 

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?