Ilyet még nem láttál: mini-burgonyakombájnnal rukkolt elő a nagy német gyártó

agrarszektor.hu
A Schmiede.One egy videót tett közzé a LinkedIn oldalán, amelyben egy kisméretű, félautomata burgonyakombájnt mutattak be működés közben.

Agrárszektor 2022 konferencia

Közeleg az év nagy agráreseménye, a jubileumi Agrárszektor Konferencia 

Tizedik alkalommal rendezi meg az idén a Portfolio Csoport kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseménynek számít a hazai agráriumban. A november 30-december 1-jei jubileumi eseménynek a siófoki Hotel Azúr szálloda és konferenciaközpont ad otthont. A konferencia valamennyi olyan fontos agrártémával foglalkozik, amely hosszú távon is döntő hatást gyakorolhat az agrárgazdasági szereplők tevékenységeire. A rendezvény az agrárium valamennyi résztvevőjének – a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszerfeldolgozóknak, a gazdálkodókat kiszolgáló szolgáltatóknak és a kereskedőknek – hasznos és naprakész információkat nyújthat, akik az államigazgatási, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra csúcsvezetőtől hallhatnak színvonalas szakmai előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket. Ne mulassza el, és jöjjön el a Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciájára november 30-december 1. között! 

A videó mindenféle kommentár vagy technikai részlet közlése nélkül került fel az oldalra, azóta már nem is elérhető. A Future Farming munkatársainak sikerült egy pillanatképet rögzíteniük a gépről, amely hivatalosan az Agritechnica expón lesz bemutatva.

A jelek szerint a gép mögötti ötlet az volt, hogy az egyre nagyobbá és nagyobbá váló burgonya- és céklakombájnok mellett van még hely a kisebb gépeknek. A képen látható félautomata arató-betakarítógép egy olcsóbb alternatívát jelenthet a nagy gépek mellett, amivel ráadásul még a talaj összetömörödése is elkerülhetővé válik.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével. 

A gép a híresztelések szerint egy 37 lóerős teljesítményű motorral fog rendelkezni, és egy operátor távirányításával lesz irányítható, de a saját önálló tanulási rendszerére támaszkodva a kamerái sorkövetését használva önálló munkavégzésre is képes lesz.

A Schmiede.One a gépgyártó Grimme szárnyai alatt működő startup. A félautomata burgonyakombájn most hétvégén a hannoveri Agritechnica kiállításon a Grimme standjánál lesz látható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Agility+Alliance csomagajánlat (x)

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2022
Jubileumi, 10. Agrárszektor konferenciánkat rendezzük meg idén!
Budapest Economic Forum 2022
Jön a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája,
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Átfogó kép a hazai gazdasági helyzetről - ingyenes gazdasági fórum a helyi vállalatoknak.
Sustainable World 2022
A Portfolio jövő vállalatainak szóló konferenciája - fenntarthatóság, ESG, zöld pénzügyek,
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2022. október 1. 09:34